Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 14/4/2015 - Συνάντηση Δημάρχου με Σύλλογο της Πορφυρίδας

Με το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Νεολαίας Κυθήρων "Πορφυρίς" συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Χαρχαλάκης το πρωί της Τρίτης του Πάσχα, ύστερα από πρόσκληση του ιδίου. 

Ο κ. Δήμαρχος καλοσώρισε το νέο Δ.Σ. και το συνεχάρη για την πρωτοβουλία επαναδραστηριοποίησης του Σωματείου, του οποίου ο κ. Δήμαρχος υπήρξε Γενικός Γραμματέας επί σειρά ετών. 

Έγινε ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις δυνατότητες συνεισφοράς στα τοπικά κοινωνικά, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά δρώμενα. 

Η Ένωση Νεολαίας Κυθήρων, ως πρώτη συμβολική πράξη του νέου Δ.Σ., θα δωρίσει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη μια σειρά αξιόλογων βιβλίων γνωστών ελληνικών εκδοτικών οίκων.

Υπήρξαν ενδιαφέρουσες προτάσεις για τη διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ η Δημοτική Αρχή προτίθεται να στεγάσει την Ένωση σε δημοτικό ακίνητο, προκειμένου να έχει έδρα στο νησί. 

Ο κ. Δήμαρχος τόνισε την ανάγκη να υπάρχει δραστηριοποίηση της νεολαίας σε όλα τα τοπικά δρώμενα καθως και κριτικός λόγος προς την εκάστοτε δημοτική αρχή, προκειμένου να λειτουργούν σωστά η δημοκρατία και οι θεσμοί. 
----------------------------
Πηγή: kythira.gr
----------------------------