Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΝΔΡΕΑ.
Είναι πλέον νόμος του κράτους, από το βράδυ της παρασκευής, η ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία,

Καθώς και η εφάπαξ καταβολή ολοκλήρου, του αρχικού ποσού οφειλής, με «μπόνους» την απαλλαγή των προστίμων και τόκων αυτού.

Με την ένταξη των οφειλετών στο πρόγραμμα αυτό, και με την άμεση καταβολή των ληξιπρόθεσμων χρεών, θα υπάρξουν απαλλαγές εως και 100% από τα πρόστιμα.

Μεταξύ των οφειλόμενων, που ενδεχομένως να μην γνωρίζουμε είναι και τα ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Τέλη κυκλοφορίας που δεν έχουν πληρωθεί (ανεξαρτήτως ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης ), αυτομάτως έχουν διπλασιαστεί και έχουν καταχωρηθεί ως βεβαιωμένες οφειλές, ανεξαρτήτως εάν δεν έχουν ακόμα αποσταλεί ειδοποιητήρια στους οφειλέτες.

Με την ρύθμιση αυτή, είναι ευκαιρία να πληρωθούν τώρα, τα τέλη κυκλοφορίας στο αρχικό τους ποσό, ( και όχι διπλάσιο ), εάν ο οφειλέτης μεταβεί άμεσα στην αρμόδια ΔΟΥ Η ΓΕΦ, και καταβάλει ολόκληρο το νέο ποσό που θα πρόκυψη, εως και 27/3

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται ΜΟΝΟΝ στους φορολογουμένους με οφειλές, για τις καταβολές που θα γίνουν από 20/3 εως και τις 27/3 (ΜΑΡΤΙΟΥ) με απαλλαγή εως και στο 100% των προστίμων.
Συμβουλή μας είναι να κάνετε έναν προληπτικό έλεγχο, μήπως και έχετε «ξεχάσει» απλήρωτα τέλη, προηγουμένων ετών, και να επωφελήθηκε της διατάξεως αυτής, γιατί έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή,
Θα σας τα κοινοποιήσουν και θα τα πληρώσετε με πρόστιμο 

Σας πληροφορώ ότι  ΚΑΜΜΙΑ μεταβολή (μεταβίβαση-δωρεά-η απόσυρση και αποχαρακτηρισμός,- όπως και εξαγωγή στο εξωτερικό, δεν μπορεί να γίνει αν το όχημα χρωστά τέλη κυκλοφορίας!

ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ