Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Υποκρισία ή Βεβήλωση;

Σήμερα, στις 12.30, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, εψάλη επιμνημόσυνη δέηση, στην προτομή του Αρχιστράτηγου της επανάστασης Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο, και τους εκπροσώπους των αρχών.

Κατατέθηκαν 6 ή 7 δάφνινα στεφάνια, στη συνέχεια όποιοι εκ των συμμετεχόντων θέλησαν ανεβήκαμε για προσκύνημα στην Αγία Μόνη, όπως κάνουμε κάθε χρόνο.
 



Στην επιστροφή, με έκπληξή μου διεπίστωσα ότι είχαν αφαιρεθεί όλα τα στεφάνια!
 
Ποιός πήρε τα στεφάνια;
------------------------------------------------
Πηγή: AdelinFM-Μιχάλης Πρωτοψάλτης
------------------------------------------------


ΣΧΟΛΙΟ ΣΕΛΙΔΑΣ:

Είναι προφανές πια ότι ο κ. Πρωτοψάλτης, ίσως λόγω παρέλευσης της ηλικίας, έχει αποκτήσει ασθενέστατη μνήμη η ίσως κάποια μορφή άννοιας....

Επειδή όμως η σελίδα προτιμά την μνήμη ελέφαντα, απλά με μία μικρή διερεύνηση επιβεβαίωσε αυτό που γνώριζε από τα προηγούμενα χρόνια.

Μετά από ελάχιστα τηλεφωνήματα διαπιστώσαμε, όπως ακριβώς ΚΑΘΕ χρόνο, ότι τα στεφάνια που κατατέθηκαν στο Ηρώον του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη, αφαιρέθηκαν από τις Υπηρεσίες που τα κατέθεσαν προκειμένου τα ίδια στεφάνια αύριο να κατατεθούν στο Ηρώον της Πλατείας Χώρας όπου θα γίνει ο επίσημος εορτασμός της 25ης Μαρτίου.

Το ίδιο δηλαδή που συμβαίνει κάθε χρόνο, με τη μόνη διαφορά ότι φέτος Αντιδήμαρχος δεν είναι ο κ. Πρωτοψάλτης, και  δεν έδωσε εκείνος την εντολή αλλά κάποιος άλλος..

Είναι πραγματικά αστείο να συνεχίζεται αυτό το θέατρο του παράλογου και η ψυχολογική εμμονή με την νομή της εξουσίας. Ο κ. Πρωτοψάλτης πρέπει πια να πάρει απόφαση ότι βρίσκεται στις θέσεις των μελων του Δημοτικού συμβουλίου και όχι σε θέση Αντιδημάρχου η άλλως πως "σκιώδους δημάρχου".

Και μια και η κοροϊδία και η εξαπάτηση με ψέμματα και φούσκες του Κυθηραϊκού λαού πρέπει να πάρει πια ένα τέλος, παρακαλούμε τον κ. Πρωτοψάλτη να μας θυμίσει, εάν φυσικά δεν τον προδίδει η μάλλον ασθενής του μνήμη, το βράδυ της 24ης Μαρτίου του 2014, τα στεφάνια που κατατέθηκαν στον Ηρώον του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη ήταν εκεί η είχαν μεταφερθεί με εντολή Αντιδημάρχου ;;;;

Και αλήθεια θα θέλαμε να γνωρίζουμε σε ποια ακριβώς ημερομηνία βρίσκεται το ημερολόγιο του πρώην Αντιδημάρχου στο παρόν η στο "Back to the Future"...... Μήπως είναι πια καιρός να το ανανεώσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ, όχι τίποτε άλλο αλλά για παψουμε πια να βλέπουμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, γιατί είναι πια ντεμοντέ....