Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Καλή επιτυχία, Γερμανία!

Παρατηρώντας τις αντιδράσεις και διαβάζοντας τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Γερμανών αξιωματούχων τις τελευταίες ημέρες, καταλαβαίνω πως η γερμανική κυβέρνηση έχει χάσει την ψυχραιμία της, ενώ η γερμανική ηγεμονία στην Ευρωπαϊκή Ένωση φτάνει στο τέλος της.

Όταν η μικρή Ελλάδα αμφισβητεί την γερμανική ηγεμονία, δεν θέλει και πολύ μυαλό για να αντιληφθεί κάποιος πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες.

Προφανώς, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κολακεύεται να παίζει τον Ηγέτη από το αναπηρικό του καροτσάκι.

Αυτός είναι ένας άλλου είδους ναρκισσισμός, ένας σαδιστικός ναρκισσισμός· το αναφέρω γιατί γίνεται πολύς λόγος τώρα τελευταία για τον ναρκισσισμό του Γιάνη Βαρουφάκη.


Ο Γερμανός μπάρμπας θα πρέπει να αντιληφθεί πως τα χρόνια περνούν για όλους μας -και γι” αυτόν δηλαδή- και πως δεν μπορεί να βάλει την Ευρωπαϊκή Ένωση και εκατομμύρια Ευρωπαίους σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Θυμάμαι τον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν είχε αρρωστήσει και ήταν πια σκιά του εαυτού του.

Έβλεπες τότε τον Ανδρέα Παπανδρέου να περπατάει και να σέρνει με δυσκολία τα βήματά του, ενώ πίσω του νεότατα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσπαθούσαν να σέρνονται κι αυτά, για να μην ξεπεράσουν τον Αρχηγό. Ήταν μια πολύ θλιβερή εικόνα.

Δεν γίνεται όλη η Ευρώπη να σέρνεται πίσω από την Γερμανία και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Εκτός από αντιπαραγωγική, είναι και πολύ αντιαισθητική η εικόνα μιας Ευρώπης που την κυβερνούν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε.

Δεκάδες εκατομμύρια νέοι -και όχι μόνο- σε όλη την Ευρώπη διαπιστώνουν πως δεν έχουν ούτε παρόν, ούτε μέλλον, οπότε δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το «λαμπερό» μυαλό του κ. Σόιμπλε, ο οποίος μπορεί να πάει να γαμηθεί.

Η γερμανική κυβέρνηση έχει καταφέρει να κάνει ξανά τους Γερμανούς πολίτες αντιπαθείς σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και είναι η Γερμανία που κινδυνεύει με απομόνωση.

Η Γερμανία πηγαίνει στα βράχια.

Αν οι Γερμανοί πολίτες αγαπούν την πατρίδα τους και διαθέτουν ένστικτο επιβίωσης, έχουν μόνο μια επιλογή:

Να ανατρέψουν την κυβέρνησή τους.

Οι Γερμανοί πολίτες να ανατρέψουν την κυβέρνησή τους, πριν να είναι αργά για την Γερμανία.

Αν το κάνουν, εμείς θα τους σταθούμε Και θα τους βοηθήσουμε.

Καλή επιτυχία!
--------------------------------
Πηγή: pitsirikos.net
--------------------------------