Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Δούρου-Χατζηπέρος αύριο στα Κύθηρα: Μήπως μας φέρνουν καλά μαντάτα για το Αεροδρόμιο;

Αύριο θα πραγματοποιηθεί στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα επίσκεψη κλιμακίου στρατιωτικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, με επικεφαλή τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.

Όμως το νησί μας θα το τιμήσουν επίσης η Περιφερειάρχης Αττικής κα. Ρένα Δούρου και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ Παναγιώτης Χατζηπέρος. 

Στο πρόγραμμα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δεν διάβασα να υπάρχει επίσκεψη στο κτήριο του Δήμου Κυθήρων. Ούτε ο Δήμος έχει προβεί σε κάποια σχετική ανακοίνωση. 



Όμως ελπίζω να έχει προγραμματιστεί συνάντηση της κας Δούρου και τουκ. Χατζηπέρου, με τον κ. Δήμαρχο, τους   κ. Αντιδημάρχους και τους αρμόδιους Δημοτικούς Συμβούλους ώστε να γίνει εκτενής συζήτηση για τα καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κυρίως σε έργα υποδομών.

Αύριο η Ένωση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Καταλυμάτων Αγίας Πελαγίας και όλο το νησί, το λιγότερο που περιμένουμε, είναι μια δημόσια δήλωση-δέσμευση ότι θα γίνουν άμεσα τα έργα που χρειάζονται στο Αεροδρόμιο μας. 

Να είστε σίγουροι πως με την ολοκλήρωση του Αεροδρομίου τα Κύθηρα θα επανέλθουν σε ανάπτυξη, και στη συνέχεια θα ξεπεράσουν ευκολότερα την οικονομική κρίση.

Καλώς να μας έρθετε. 


Κασιμάτης Γεώργιος
Μέλος Δ.Σ.