Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ"

Με μεγάλη επιτυχία η Ένωση μας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα της στο μουσικό κέντρο των συμπατριωτών μας Ανδρόνικου Διονυσίου και Κατσανεβάκη Δέσποινας  «Ο ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» στο Ρέντη την Κυριακή 8/3/2015. 
Μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας παραυρέθηκαν όπως επίσης και αρκετοί φίλοι της Ένωσης.Επίσης είχαμε την τιμή να παρευρεθούν ο βουλευτής Α΄Πειραιά & Νήσων  της Ν.Δ κος Κατσαφάδος Κωνσταντίνος , ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Χατζηπέρος Παναγιώτης , ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Πρωτοψάλτης Μιχάλης , ο Διευθυντής Οικονομικού Τμήματος Περιφέρειας Πειραιά κος Πετρόχειλος Αλέξης, ο κος Ιωάννης Σωτήρχος , ο Αρχαιολόγος κος Άρης Τσαραβόπουλος και η Πολιτευτής κα Ζωή Ρούσσου.  






Ο πρόεδρος της Ένωσης κος Ιωάννης Γλυτσός στην αρχή απηύθηνε σύντομο χαιρετισμό και στην συνέχεια μας διασκέδασε το συγκρότημα του συμπατριώτη μας κου Χαρχαλάκη Χρήστου . Επίσης πραγματοποιήθηκε  λαχειοφόρος αγορά προς ενίσχυση του Συλλόγου με πλούσια δώρα και μεγάλη ανταπόκριση από όλους.  
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση του κέντρου και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση και πλούσιο μενού που μας παρείχαν.   
Για το Διοικητικό Συμβούλιο  
 Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας  
Ιωάννης Ι. Γλυτσός                  Ιωάννης Εμ. Κατσανεβάκης










---------------------------------------------
Διονύσης Ανδρόνικος
---------------------------------------------