Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΚΥΘΗΡΩΝ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κυθήρων το 2013 κατόπιν ομόφωνης απόφασης, η αίτηση ακύρωσης της διαδικασίας ανατέθηκαν στο δικηγορικό γραφείο «Κατρούγκαλος & Συνεργάτες».Με πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Αθηνών Γεώργιο Κατρούγκαλο,εταίρο της δικηγορικής εταιρίας Απ.Παπακωνσταντίνου- Γ.Κατρούγκαλος-Ν.Χλέπας ..με ομόφωνη απόφαση της 73/2012 οικονομικής επιτροπής του Δήμου Κυθήρων δόθηκε εντολή να παρασταθεί και να εκπροσωπεί τον Δήμο Κυθήρων ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά την δικάσιμο της 6ης Ιουνίου 2013 και σε κάθε μετ αναβολή δικάσιμο. 

Επρόκειτο για την αίτηση ακυρώσεως που άσκησε ο Δήμος Κυθήρων κατά του Υπουργού Οικονομικών για το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ.Κυθήρων. .Από την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του ΔHMOY KYΘHPΩN


Στα Κύθηρα σήμερα, 06-06-2013 και ώρα 10:00 ήλθε σε συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κυθήρων μετά την από 30-05-2013 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου που επιδόθηκε σε καθένα από τα μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 75 του N.3852/2010. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 6 ήτοι :

ΠΑΡΟΝΤΕΣ                                                                               ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ

1. ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Πρόεδρος          
1. ΛΑΧΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ            

2. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Αντιπρόεδρος
3. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Μέλος
4. ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μέλος
5. ΒΕΝΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Μέλος 
6. ΚΟΜΗΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μέλος

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κυθήρων κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής και αφού εισηγήθηκε το 1o θέμα της ημερήσιας διάταξης ,έθεσε στην κρίση της επιτροπής το σχετικό εισηγητικό έγγραφο στο οποίο αναφέρονται τα εξής :

Σε συνέχεια της 73/2012 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με την οποία διορίστηκε πληρεξούσιος Δικηγόρος του Δήμου ο Γεώργιος Κατρούγκαλος (ΑΜ 12908/ΔΣΑ),εταίρος της δικηγορικής εταιρείας Απ. Παπακωνσταντίνου-Γ.Κατρούγκαλος-Ν Χλέπας και Συνεργάτες A.M. 80036 που εδρεύει στην Αθήνα (Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32) για να προσφύγει με αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά της Υπουργικής Απόφασης για την κατάργηση της ΔΟΥ Κυθήρων, λόγω των σοβαρών κοινωνικών συνεπειών που θα έχει η ενέργεια αυτή, κάλεσε την επιτροπή να παρέχει την εντολή και την πληρεξουσιότητα στον ανωτέρω Δικηγόρο για να παρασταθεί και να εκπροσωπήσει το Δήμο Κυθήρων ενώπιον του

Συμβουλίου της Επικρατείας

Η Οικονομική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι ΟΜΟΦΩΝΑ

Παρέχει την εντολή και την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Αθηνών Γεώργιο Κατρούγκαλο (ΑΜ 12908/ΔΣΑ), εταίρο της δικηγορικής εταιρείας Απ. Παπακωνσταντίνου-Γ.Κατρούγκαλος-Ν Χλέπας και Συνεργάτες A.M. 80036 που εδρεύει στην Αθήνα (Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32) να παρασταθεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο Κυθήρων ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά την δικάσιμο της 6ης Ιουνίου 2013 και σε κάθε μετ αναβολή δικάσιμο, οπότε πρόκειται να συζητηθεί η υπ αρίθμ. καταθ. 6068/2012 αίτηση ακυρώσεως που άσκησε ο Δήμος Κυθήρων κατά του Υπουργού Οικονομικών καθώς και να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να γίνει δεκτή η ως άνω αίτηση ακυρώσεως.

Αυτή η απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό 23/2013

Συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφεται ως κατωτέρω

O ΠPOEΔPΟΣ                                       T A M E Λ H

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ             1. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
                                                               2. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
                                                               3. ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
                                                               4. ΒΕΝΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
                                                               5. ΚΟΜΗΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 
--------------------------------------
Συμβαίνει Τώρα
--------------------------------------