Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Πρόβλημα λήψης σήματος ιδιωτικών καναλιών από Κρήτη

Προς Δήμο Κυθήρων
 
Αδύνατη πια η λήψη των ιδιωτικών καναλιών από τους αναμεταδότες του νουού Χανίων.
Το τηλεοπτικό σήμα στο νότιο τμήμα του νησιού ανέκαθεν ερχόταν από την Κρήτη από της πρώτες μέρες εκπομπής του, τότε ακόμα που οι τηλεοράσεις ήταν ασπρόμαυρες.

Το καλοκαίρι του 2013 το τηλεοπτικό σήμα από αναλογικό γίνεται ψηφιακό και χωρίς κανένα πρόβλημα οι κάτοικοι στο νότιο τμήμα του νησιού ακολουθούν αυτήν την αλλαγή, συντονίζοντας τους δέκτες τους στις νέες αυτές συχνότητες.

Στις 6 Φεβρουαρίου 2015 έγιναν οι οριστικές αλλαγές στις συχνότητες των τηλεοπτικών καναλιών στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη, όπου για μια ακόμη φορά όλοι οι κάτοικοι του νότιου τμήματος των Κυθήρων, επανασυντόνισαν τις τηλεοράσεις τους στις νέες αυτές συχνότητες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στις 13 Φεβρουαρίου, μετά από μια βδομάδα δηλαδή, διαπιστώσαμε ότι οι συχνότητες 31 και 34 των ιδιωτικών καναλιών έχασαν την ισχύ τους, με αποτέλεσμα να μη μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα κανάλια αυτά, σε αντίθεση με τα κρατικά κανάλια στη συχνότητα 21 που η εκπομπή τους είναι άψογη με ισχύς σήματος 100% .

Μετά από αμέτρητα τηλεφωνήματα προς την Οία.63 ,όλων μας για το πρόβλημα αυτό, η απάντηση τους ήταν ότι δεν μας καλύπτει πια το τηλεοπτικό σήμα των ιδιωτικών καναλιών από Κρήτη (σε αντίθεση με τα κρατικά που λειτουργούν άψογα).

Παρακαλώ μεριμνήσετε για το πρόβλημα τώρα που είναι νωρίς, πριν ξεχαστεί το θέμα και μας αφήσουν για πάντα χωρίς κανάλια.
---------------------------------------------------------------------
Θα θέλαμε να εμημερώσουμε τους συμπολίτες μας οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα λήψης σήματος ότι χρειάζεται να βοηθήσουν στην προώθηση του αιτήματος συμβάλλοντας με την υπογραφή τους στο πιο πάνω αίτημα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για υπογραφές :
Γιαννακός και Παναγιώτης Κομηνός   6974992449 .