Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Συγκλονιστικές εικόνες από τα γκαράζ του Norman Atlantic

Η ιταλική ιστοσελίδα brindisioggi.it έδωσε στη δημοσιότητα, για πρώτη φορά, εικόνες από τα γκαράζ του Norman Atlantic, μετά το τραγικό γεγονός της φωτιάς που ξέσπασε σ' αυτά και επεκτάθηκε σ' ολόκληρο το πλοίο, την 28η Δεκεμβρίου 2014, αποκαλύπτοντας την απόλυτη φρίκη και καταστροφή.


Εκατοντάδες καμμένα αυτοκίνητα, μεταλλικά μέρη του πλοίου "παραδομένα" και αυτά στις "ορέξεις" της μεγάλης πυρκαγιάς, είναι ότι έχουν απομείνει, για να θυμίζουν το τραγικό αυτό γεγονός, γεγονός το μέγεθος του οποίου, πιθανά, να μην έχει προσδιορισθεί ακόμη...

Προς αυτήν την κατεύθυνση, οι Ιταλοί πυροσβέστες προσπαθούν μέρα με τη μέρα να βελτιώσουν τις συνθήκες στο εσωτερικό του πλοίου, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν τις κατάλληλες αυτές συνθήκες, προκειμένου να αναζητηθούν τα ακριβή αίτια, που οδήγησαν στη ναυτική αυτή τραγωδία.

Σύμφωνα με αναφορές των Ιταλικών ΜΜΕ, από τις πρώτες έρευνες, δεν βρέθηκαν καμμένα σώματα επιβατών του Norman Atlantic, που πιθανά παγιδεύτηκαν μέσα στα φλεγόμενα γκαράζ του πλοίου.


--------------------------------
Πηγή: epoli.gr
--------------------------------