Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Να Μαυρίσομε τους Σταυρωτήδες!

Τα δείγματα γραφής των γκεμπελίσκων που μας κυβερνούν έχουν δοθεί παλαιόθεν. Δεν περίμενε, βέβαια,  κανείς, ότι οι άθλιοι θα άλλαζαν καθόλου τη νοοτροπία τους, ενόψει της κατάρρευσής τους –αυτό δα έλειπε. Βλέπουν καθαρά ότι θα τους στείλουμε στον αγύριστο και πανικοβάλλονται στην ιδέα ότι θα απολέσουν την κουτάλα. Τρέμουν στην ιδέα ότι θα χάσουν τη προμήθεια που εισπράττουν μηνιαίως από το λογιστήριο της Βουλής, για να πουλάνε με το κιλό τη σάρκα μας, υπέρ της εξυπηρέτησης του ειδεχθούς χρέους που οι ίδιοι με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, δημιούργησαν.

Θα κάνουν τα πάντα για να αντιστρέψουν το κλίμα και καθόλου εντυπωσιακή δεν ήταν η πρωτοχρονιάτικη χυδαιότητα των δύο αστειότερων από τα πολλά σταγονίδια της «σοβαρής» Χρυσής Αυγής που παρεπιδημούν στη Νέα-Νέα Δημοκρατία. Οι δύο πολιτικοί φασουλήδες, εγκάλεσαν την Περιφερειάρχη Αττικής, επειδή δεν παραβρέθηκε στην πρώτη Δοξολογία του 2015 στο ναό του Αγίου Διονύσου: "Εξευτελισμός! Στην Δοξολογία, στην οποία καλεί τους επισήμους η Περιφερειάρχης, η ίδια δεν πήγε... δεν της αρέσει η Εκκλησία, της κυρίας Δούρου", τιτίβισε ο παρανοϊκός τηλεβιβλιοπώλης κι από δίπλα σιγόνταρε κι ο άλλος πολιτικός ρεμπεσκές!

Ας μην ασχοληθούμε με το δικαίωμα του οποιουδήποτε από εμάς να πιστεύει σε όποιον Θεό θέλει και να εκκλησιάζεται όσο συχνά αισθάνεται αυτήν την ανάγκη του ή να αποφεύγει διακριτικά τις θρησκευτικές τελετές. Αυτά είναι ψιλά γράμματα του Ελληνικού Συντάγματος περί ανεξιθρησκίας. Από που κι ως που να λογαριάσουν αυτά τα ανεκδιήγητα πολιτικά φρούτα το Ελληνικό Σύνταγμα? Μήπως δεν έχομε ζήσει στο πετσί μας, δυόμιση χρόνια τώρα, όλες τις πιθανές και απίθανες παραβιάσεις των συνταγματικών μας δικαιωμάτων?

Ας θυμηθούμε, καλύτερα, τις δέκα εντολές κι ας δούμε πώς αυτοί οι θεομπαίχτες που επιχειρούν πάλι να αλιεύουν τις ψήφους των θρησκευόμενων, τις τηρούν αυτές τις εντολές. Ας δούμε πόσο σέβονται τις εντολές του Θεού, οι ολετήρες, κατά την ενασχόλησή τους με τα δημόσιά μας πράγματα. Έτσι, ίσως καταλάβουμε καλύτερα το κολοσσιαίο μέγεθος της υποκρισίας, αυτής της δράκας των αισχρών που διεκδικούν εκ νέου την ψήφο μας:

1. Εγώ ειμί ο Κύριος ο Θεός σου, ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλην εμού∙ εξαιρείται το Μνημόνιο που έχει γίνει ο πραγματικός Κύριος και ο Θεός μας, διαφεντεύοντας με τις επιταγές του τις ζωές όλων μας.

2. Ου ποιήσεις σε αυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υπό κάτω της γης∙ εξαιρούνται οι στόχοι του Μνημονίου που έχουν προσωρινά (sic) μετατρέψει τις περίφημες «αγορές» σε ποθητό είδωλο στο οποίο οφείλουμε να προσκυνάμε.

3. Ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω∙ εξαιρείται ο επικεφαλής των αχαρακτήριστων που μας κυβερνούν, ο οποίος κατεξαίρεσιν, ίσως και λόγω της εικαζόμενης ψυχοπαθολογικής του κατάστασης, συνομιλεί με Αυτόν!

4. Μνήσθητι την ημέραν του Σαββάτου αγιάζειν αυτήν, εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, τη δε εβδόμη Σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου∙ εξαιρούνται οι επιταγές που υποτίθεται ότι απορρέουν από το Μνημόνιο και επιβάλλουν την εργασία κατά την έβδομη μέρα.

5. Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου, ίνα ευ σοι γένηται και ίνα μακροχρόνιος γένη επί της γης∙ εξαιρούνται τα απτά αποτελέσματα του Μνημονίου και ατιμάζουν καθημερινά τους συνταξιούχους πατεράδες μας και τις ανήμπορες μανάδες μας.

6. Ου φονεύσεις∙ εξαιρούνται οι συνέπειες που απορρέουν από το Μνημόνιο και που κάθε μέρα φονεύουν τους πιο αδύναμους από εμάς δίπλα στα μισοσβησμένα μαγκάλια και στους διάδρομους των ρημαγμένων δημόσιων νοσοκομείων μας.

7. Ου μοιχεύσεις∙ εξαιρούνται οι πολιτικές που απορρέουν από το Μνημόνιο και κάθε μέρα που ξημερώνει, κάθε νύχτα που σκοτεινιάζει, οδηγούν όλο και περισσότερους από εμάς στην εκπόρνευση.

8. Ου κλέψεις∙ εξαιρούνται οι εντολές που απορρέουν από το Μνημόνιο, που κλέβουν τα σπίτια, τις ζωές, τις ελπίδες και τα όνειρά μας.

9. Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή∙ εξαιρούνται οι μικρότατοι, οι επιφορτισμένοι με την εφαρμογή του Μνημονίου και ψευδόμενοι ασύστολα, αδιάλειπτα και εν χορώ.

10. Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω πλησίον σου εστί∙ εξαιρούνται οι ανάξιοι κυβερνήτες μας, που κατ’ επιταγή του Μνημονίου νομοθετούν, επιβουλευόμενοι ο,τιδήποτε δεν τους ανήκει, δημόσιο και ιδιωτικό, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ένα χρέος το οποίο είναι ειδεχθές γιατί δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί και ύποπτο γιατί δεν έχει ελεγχθεί.

Αυτοί είναι οι "θεοσεβούμενοι" σταυρωτήδες μας! Κι εμείς τους ανεχόμαστε!
-----------------------------------------------------------------------
Πηγή: my-pillow-book.blogspot.gr-Alexandros Raskolnick
-----------------------------------------------------------------------