Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΕΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Ο υφυπουργός υγείας κύριος Γρηγοράκος Λεωνίδας σήμερα 17 Ιανουαρίου 2015 παρέδωσε ένα ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας της Νεάπολης.

Η τελετή του αγιασμού του νέου ασθενοφόρου έγινε από τον π. Παναγιώτη Αρώνη.
Όπως τόνισε ο υπουργός μεταξύ άλλων ο στόχος είναι να στηρίξουμε την δομή της υγείας σε όλους τους τομείς παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.




Με την συνεργασία υπηρεσιών εκπροσώπων φορέων ιατρικό προσωπικό και όλων των πολιτών καταφέραμε από τον Οκτώμβριο που άρχισε η υλοποίηση αυτής της προσπάθειας να αυξήσουμε τον στόλο των ασθενοφόρων ξεκινώντας από το κέντρο υγείας του Βλαχιώτη, της Ελαφονήσου, και τώρα στη Νεάπολη και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και τα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας στο Καστόρι.

Η μοναδική μου σκέψη είπε τελειώνοντας είναι να νοιώθει ο πολίτης ακόμα και του πιο απομακρυσμένου χωριού σιγουριά για την παροχή υγείας.

Υπενθύμισε επίσης τις τεράστιες προσπάθειες και για την εγκατάσταση κινητής μονάδας και κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. στο νοσοκομείο των Μολάων.




Στην τελετή παρευρέθησαν ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κύριος Μανώλης Αντωνάκος ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σπάρτης η υποψήφια βουλευτής κυρία Σταυρούλα Αλεβίζου ο Δήμαρχος Ελαφονήσου ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Βοιών δημοτικοί σύμβουλοι και κάτοικοι της περιοχής.

Όλοι οι ομιλητές ξεκινώντας από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Νεάπολης κυρίου Τάντουλου Αντώνη χαιρέτισαν με ενθουσιασμό τον ερχομό του νέου ασθενοφόρου.




------------------------------------------------------
Ρεπορτάζ Φωτο Adelinfm - Συμβαίνει Τώρα
-------------------------------------------------------