Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015


Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες ,σε λίγες μέρες  καλούμαστε για άλλη μια φορά, να προσέλθουμε άρον άρον στις κάλπες, έτσι γιατί 'αυτοί' αποφάσισαν για το καλό μας .

Για το καλό μας λοιπών, θα πρέπει και εμείς με την σειρά μας, να τους δώσουμε αυτό που πραγματικά τους αξίζει (για το καλό τους).Να βάλουμε την σκέψη μας σε μια σειρά και να αναλογιστούμε  το μέλλον μας αναλύοντας  προσεκτικά το παρελθόν

7.200 το ελάχιστο μηνιάτικο κάθε ΄Βολευτή΄ χωρίς τα    ¨έξτρα¨ σε περίοδο οικονομικής κρίσης, και με την απειλή της πτώχευσης, και της αναγκαστικής εξόδου της χώρας μας, από την ευρωπαϊκή ένωση και το κοινό μας νόμισμα το ευρώ.

Την σκληρή πολιτική της λιτότητας, σε βάρος της χώρας μας, την καταδίκασαν απερίφραστα ηγέτες απ'ολη    την υφήλιο. Ακόμα και οι δανειστές μας, (ΔΝΤ) παραδεχτήκαν ότι έκαναν λάθος, και ότι  δεν οδηγεί πουθενά (η πολιτική λιτότητας), εφ'οσον το χρέος εξακολουθεί να διογκώνεται παρά την σκληρή λιτότητα, και παρά τα καινούργια συνεχώς φοροεισπρακτικά μέτρα.

Στο κράτος  μας έχει πέσει  'ακρίδα', και οι πολιτικάντηδες, ' έχουν ξεπουλήσει την χώρα μας, την κυριαρχία της, τα ιδανικά της, αλλά και τον πλούτο της, είτε σε ανθρώπινο δυναμικό, ευτελίζοντας τους μισθούς και της άξιες, είτε την εθνική μας κυριαρχία, καταλύοντας κάθε έννοια θεσμού, και κάθε εθνικό μας δικαίωμα, υπογράφοντας μια 'ρήτρα,' ένα μανιφέστο, χωρίς καλά καλά, να το έχουν διαβάσει, το γνωστό σε όλους μας μνημόνιο, υποθηκεύοντας το μέλλον μας, και το μέλλον των παιδιών, και των εγγονών μας

Ας τους μνημονεύσουμε και εμείς με την ψήφο μας μεθαύριο, αφού πρώτα θυμηθούμε και αφού αναπολήσουμε τα πρώην κεκτημένα μας

Ας θυμηθούμε την λίστα Λαγκάρντ!!!!!!!!!!! Τα καλόπαιδα  που τελικά την έβγαλαν..λάδι!

Ας θυμηθούμε αυτούς που ψήφισαν  νόμο του κράτους, για την φορολόγηση των εφοπλιστών  ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!!!!!!!!!

Ας θυμηθούμε ότι μας αντιμετωπίζουν ως « ιθαγενείς» βάζοντας στης « άγονες» γραμμές μας πλοιοκτήτες 'δικτάτορες' που αφού πάρουν τα φράγκα «ξεχνούν» της υποχρεώσεις τους.

Ας θυμηθούμε ότι μας ξέχασαν, όταν το φπα σε όλα τα άλλα νησιά είναι καθεστώς με 16% και σε μας παραμένει 23%!!!!!

Ας θυμηθούμε ότι φορολογούμαστε από το πρώτο ευρώ, με 26% και ας είμαστε κάτω των 5000 κατοίκων περιοχή!! (ευρωπαϊκή οδηγία, για μειονοτικές και δυσπρόσιτες περιοχές)

Ας θυμηθούμε ότι μας επιβάλουν φόρο επισκέψεως στα εξωτερικά ιατρεία 5!!! Ευρώ.

Ας θυμηθούμε, ότι  δεν έχουμε αγροτικό ιατρό παρά 2 μέρες την εβδομάδα από 2 ώρες την φορά.

Ας θυμηθούμε, ότι μετά τους πρώτους 20!!! Πελάτες οι γιατροί  θέλουν 20!!ευρώ ανά επισκέπτη  για να συνταγογραφήσουν !!!

Ας θυμηθούμε, ότι τα εύρωστα ασφαλιστικά ταμεία «υποχρεώθηκαν» να επενδύσουν στο χρηματιστήριο.

Ας θυμηθούμε, ότι τα ομολόγα του ελληνικού δημόσιου, τις αποταμιεύσεις του φορολογούμενου πολίτη τα « κούρεψε» το Ελληνικό κράτος 75%!!!!!!

Ας θυμηθούμε, ότι όποιος  έχει ακίνητη περιουσία είναι υποψήφιος για τον εισαγγελέα

Ας θυμηθούμε, Κατώτερος μισθός για τους νέους μας 360!!! Ευρώ!!!  υποαπασχόληση 4!!!! Ωρών κλπ, κλπ,  = ποτέ δεν θα συμπληρώσουν τα παιδιά μας, δικαίωμα εργασιακό σε τίποτα.

Ας θυμηθούμε, ΕΝΦΙΑ!!!! Με αντικειμενικές Αττικής!!!!

Δ. Ο. Υ : όποιος θέλει να ...εξυπηρετηθεί, ας πάει εδώ. δίπλα στην Α' Πειραιά 120 ν.μ μακριά μας
Ι.Κ.Α.: Το ίδιο εύκολα θα ...εξυπηρετηθείς!!
ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ;;;  ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!
ΠΑΙΔΕΙΑ;; τα σχολεία μας χωρίς καθηγητές, και τα πανεπιστήμια. με αιωνίους φοιτητές!!

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, και τι να .μνημονεύσει, ο καιρός γαρ εγγύς .το νου σας .μη σας ξεγελούν με υποσχέσεις, δώστε στον καθένα τους  αυτό που του αξίζει. Βάλτε νέα πρόσωπα στο κοινοβούλιο, νέους ανθρώπους, άφθαρτους, με γνώσεις, με παιδεία, με όραμα, με υπερηφάνεια, με όρεξη για δουλειά, με σεβασμό, χωρίς υποσχέσεις δουλοπρέπειας, χωρίς «πελατεία», πιστοί στο λαό. και όχι στις αγορές Βάλτε ψήφο στους τίμιους, και στους πραγματικούς. 

Μαύρο στους ψεύτες, μαύρο στους προδότες της χώρας μας.

Και ας ΜΗΝ  ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ και μερικούς «πατριώτες» που ψήφισαν  ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ 
1)      ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΠΑΥΛΟΣ  !!!!!
2)      ΣΠΥΡΑΚΗ    ΜΑΡΙΑ  !!!!!
3)      ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ   ΕΛΙΖΑ!!!!
4)      ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!!
5)      ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ!!!!
................
6)      ΚΑΙΛΗ  ΕΥΑ!!!!!!!!
7)      ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ!!!!!!
.................
8)      ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!!!!!!
9)      ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ!!!!!!!!!!!  
                                                           
ΚΑΛΟ ..ΒΟΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.       

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
------------------------------
Ανδρέας Παπαδόπουλος
------------------------------