Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου Κώστα Κατσαφάδου 14-1-15

Σε γνώριμους δρόμους, στα Μανιάτικα βρέθηκε ο Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος.

Οι κάτοικοι της περιοχής, εκ των οποίων πολλοί Μανιάτες, μόλις έμαθαν ότι βρίσκεται εκεί έσπευσαν να τον συναντήσουν, να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν «καλή επιτυχία».

Η ένθερμη υποδοχή των κατοίκων της περιοχής δεν είναι τυχαία, καθώς ο Υποψήφιος βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων έχει στενούς δεσμούς με την Μάνη, λόγω της καταγωγής του, γι αυτό και χάρηκε ιδιαίτερα που είδε πρόσωπα γνωστά, που περνούν σχεδόν καθημερινά από το πολιτικό γραφείο του.

Ο κ. Κατσαφάδος περπάτησε και στις γειτονιές της Παλαιάς Κοκκινιάς όπου μίλησε με κατοίκους και ιδιοκτήτες καταστημάτων για τα καθημερινά προβλήματά τους.


Λίγο νωρίτερα, ο Υποψήφιος βουλευτής Α΄Πειραιώς και Νήσων, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84», ξεκαθάρισε ότι εάν η ΝΔ βγει ξανά κυβέρνηση, δε θα υπάρξουν μειώσεις μισθών, αλλά ούτε και μνημόνιο, διαψεύδοντας ότι το μέιλ που έστειλε ο Υπουργός Οικονομικών στην Τρόικα μιλούσε για περικοπές μισθών και συντάξεων.

«Έχουν γίνει θυσίες από τον ελληνικό λαό. Μπορέσαμε και κρατήσαμε τη χώρα σταθερή. Μπορέσαμε να ξανακερδίσουμε την αξιοπιστία της πατρίδας η οποία ήταν πεσμένη στα τάρταρα. Αν η ΝΔ βγει ξανά κυβέρνηση θα μπορέσει να υπάρξει οικονομική ηρεμία και θα σταματήσει να υπάρχει αυτή η αναστάτωση που επικρατεί,» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κατσαφάδος επισήμανε:


«Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι με έναν νόμο θα σβήσουν όλους τους εφαρμοστέους νόμους που ακολούθησαν του μνημονίου. Εμείς πρέπει να πάρουμε 7,5 δις ευρώ. Αν προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά που λέει, το σίγουρο είναι ότι δε θα τα πάρουμε. Από πού θα βρει για να τα δώσει μέσα στο 2015; Προφανώς θα τα βρει από τον Έλληνα πολίτη και από το ελληνικό κράτος. Προφανώς κάποιοι θα στερηθούν κάτι.»

Απόψε, ο κ. Κατσαφάδος θα συναντηθεί με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου του Πειραιά για να ανταλλάξουν απόψεις για τα θέματα του Συλλόγου ενώ, αργότερα θα μιλήσει σε φορείς από τον κλάδο της Υγείας σε χώρο εστίασης στο Μικρολίμανο.