Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Με αρχηγούς και εκπροσώπους των Κομμάτων συναντήθηκε η ΚΕΔΕ

Αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Γιώργο Πατούλη, τους Αντιπροέδρους, Δημήτρη Καφαντάρη και Γιάννη Καραγιάννη, το γ.γ., Γιάννη Μουράτογλου, το μέλος του Δ.Σ., Δημήτρη Μπίρμπα, καθώς και τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρο Κυρίζογλου, πραγματοποίησε, σήμερα, σειρά επαφών με αρχηγούς και εκπροσώπους των Πολιτικών Κομμάτων, με σκοπό να τους παρουσιάσει τις θέσεις της ΚΕΔΕ, ενόψει της ψήφισης του νέου Προϋπολογισμού, καθώς και μια σειρά ακόμη οικονομικά ζητήματα, που αφορούν τους Δήμους.
Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ συναντήθηκε:
· Με τον Υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, αφού λόγω του ιδιαίτερα βεβαρημένου πολιτικού προγράμματος του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, δεν ήταν δυνατή η συνάντηση μαζί του.

· Με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη, ενώ στη συνάντηση παρόντες ήταν και οι Βουλευτές Μαρία Γιαννακάκη και Γιάννης Αμοιρίδης. 

· Με αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αποτελούμενη από τους Βουλευτές Θεόδωρο Δρίτσα και Όλγα Γεροβασίλη και τα μέλη του Τομέα Αυτοδιοίκησης του Κόμματος Κώστα Πουλάκη, Θεόδωρο Γκοτσόπουλο και Πέτρο Ζούνη.


· Με αντιπροσωπεία των ΑΝ.ΕΛ., αποτελούμενη από τους Βουλευτές, Τέρενς Κουίκ και Σταυρούλα Ξουλίδου. 

· Με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Κ.Κ.Ε., Θανάση Παφίλη.


Η αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και στον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη τις θέσεις της, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο στη Βουλή, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Βουλευτές όλων των Κομμάτων.

 
----------------------------------------
Πηγή: epoli.gr
----------------------------------------