Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

                                               

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ
Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8-12-2014

Ο Βουλευτής Παναγιώτης Μελάς μετά τα όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στον Real FM 99.8, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Παύλος Χαϊκάλης συνεχίζει και αυτός τα αισχρά και βρώμικα ψέματα λέγοντας ότι «ο Μελάς έχει πει πάρα πολλά ψέματα». Απαντώ λοιπόν προς κάθε κατεύθυνση:
 
Ο Μελάς δεν έχει πει κανένα ψέμα. Τα ψέματα κατασκευάζονται από άλλους, για λόγους σκοπιμότητας. Η λάσπη όμως σε μένα δεν κολλάει.
Αναφερόμενος στις καταγγελίες της  Ξουλίδου, ο Χαϊκάλης είπε ότι «η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή και τόσο γελοία όσο μπορεί κάποιοι να θέλουν να την παρουσιάσουν». 

Εγώ δεν είπα ότι η υπόθεση είναι απλή και γελοία.
Η πραγματικότητα όμως είναι, ότι αισχρά, βρώμικα και κακοήθη ψέματα είναι όσα ελέχθησαν για μένα. Γι αυτό, προσέφυγα αμέσως στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για να γίνει έλεγχος και να λάμψει η αλήθεια.
Αυτό που ανέφερε ο  Χαϊκάλης, ότι η Ξουλίδου είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, στις 18 Νοεμβρίου  ότι «και εσύ είσαι μέσα» και ότι «ο Μελάς το ήξερε από τις 18 Νοεμβρίου και του είχε δώσει τα τηλέφωνα και το e-mail»,  είναι , αισχρά ψέματα του Χαϊκάλη.

Πώς το ανέφερε αυτό η Ξουλίδου στις 18 Νοεμβρίου, όταν η ίδια έχει αναφέρει κατ΄ επανάληψη ότι το μήνυμα στο δικό της facebook το πήρε από τον Σούκουρα στις 20 Νοεμβρίου ;
Επίσης ο Χαϊκάλης ανέφερε ότι «ο Μελάς έχει πέσει σε πάρα πολλές αντιφάσεις» πράγμα επίσης  αισχρό και κακόηθες. Σε ποιες αντιφάσεις έχω πέσει; Το ότι έχω τονίσει πολλές φορές ότι θα ψηφίσω Ναι ή Όχι  για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού λαού, αυτό ισχύει. Και αυτό, καλό θα ήταν, να το πράξουν όλοι. 

Ως ηθοποιός, ο Χαϊκάλης, μπορεί να λέει σε παράσταση ψέματα για ψυχαγωγία, ως πολιτικός όμως, επιβάλλεται να λέει την αλήθεια. Γι αυτό, εάν δεν ζητήσει συγνώμη άμεσα, για τα ανυπόστατα ψεύδη και δεν ανακαλέσει, θα υπερασπιστώ την αξιοπρέπειά μου απευθυνόμενος στη Δικαιοσύνη.
Ανεξαρτητοποιήθηκα από τους ΑΝΕΛ για να υπερασπιστώ την προσωπική και πολιτική μου αξιοπρέπεια, διότι δημιουργήθηκε μια ολόκληρη ιστορία με ψέματα  εις βάρος μου, λόγω της άποψής μου, να αποφασίσω την κατάλληλη ώρα για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.