Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 16/12/2014 - Επίσκεψη σε Πλατειά Άμμο - Καραβά

Επίσκεψη στην Πλατειά Άμμο και τον Καραβά πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης με τους Δημοτικούς Συμβούλους κα. Ειρήνη Βενέρη - Τραβασάρου και κ. Παν. Ζαντιώτη το απόγευμα της Δευτέρας 15/12.

Στην Πλατειά Άμμο τον Δήμαρχο περίμεναν οι λιγοστοί κάτοικοι του οικισμού και του παρουσίασαν τα σημαντικότερα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος με τη συνοδεία του συζήτησαν με τους κατοίκους του Καραβά σειρά ζητημάτων της περιοχής, με έμφαση στα προβλήματα της καθημερινότητας.


Έγινε αναλυτική καταγραφή όλων των προβλημάτων με στόχο την ιεράρχησή τους από τη Δημοτική Αρχή και τον προγραμματισμό της επίλυσής τους. Ο κ. Δήμαρχος τόνισε ότι τα προβλήματα σε όλο το νησί είναι πάρα πολλά και πολύπλοκα και ότι η Δημοτική Αρχή ιεραρχεί τις ανάγκες σε ορίζοντα πενταετίας.

Παρών σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης ο τοπικός Πρόεδρος κ. Τσάκος.


Ο κ. Δήμαρχος θα ξαναβρεθεί στην περιοχή το πρωί του Σαββάτου προκειμένου να επισκεφθεί το Δάσος του Γερακαρίου, τους γύρω οικισμούς, την Πατρικία Σχολή και άλλα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής.

Ανάλογες επισκέψεις της Δημοτικής Αρχής θα γίνουν στο άμεσο διάστημα σε όλα τα διαμερίσματα του νησιού σε συνεργασία με τους τοπικούς Προέδρους και Συμβούλια. 
-----------------------------
Πηγή: kythira.gr
-----------------------------