Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Σκουρλέτης: Κατασκευασμένο το email του fund Capital -Καμία σχέση με την πραγματικότητα

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, αναφορικά με το email-φωτιά του fund Capital, στο οποίο τονίζεται ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει τους επενδυτές.

Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε «κατασκευασμένο» το email και σημειώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Εχουμε πληροφορίες και ενδείξεις ότι πρόκειται για κατασκευασμένο mail από κυβερνητικούς και τραπεζικούς κύκλους. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» δήλωσε στο star.gr ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι ο άνθρωπος που υπογράφει το email δεν παρέστη στην εκδήλωση.

«Διασταυρώσαμε τις πληροφορίες και δεν υπήρχε κάποιος εκπρόσωπος ή αντιπρόσωπος του Capital στη συνάντηση με τους κ.κ. Μηλιό και Σταθάκη. Δεν υπήρχε στη συνάντηση ο συγκεκριμένος άνθρωπος», τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σταθάκης: Δεν ήταν στη συνάντηση το στέλεχος του Capital

Και ο Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας με δημοσιογράφους στο Λονδίνο τόνισε ότι ο Joerg Sponer, που φέρεται να υπογράφει το email-φωτιά, δεν ήταν καν στη συνάντηση στο Λονδίνο, ενώ σημείωσε ότι το ταξίδι ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα.

Ο κ. Σταθάκης σημείωσε ότι έχουν πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν τέτοιες συναντήσεις, καθώς έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον για τις θέσεις του κόμματος, ενώ, επισήμανε ότι τα όσα παρουσίασε με τον Γιάννη Μηλιό στο Λονδίνο δεν διαφέρουν από τις θέσεις του κόμματος στη ΔΕΘ και την Ουάσινγκτον.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι είπαν στους επενδυτές, ο κ. Μηλιός απάντησε ότι αυτό που τους εξηγήσαμε είναι το πρόγραμμα μας, το οποίο, επειδή είναι ένα πρόγραμμα κοινωνικής συνοχής και ανάπτυξης, είναι φιλικό προς μίας μακροχρόνια επενδυτική πολιτική.
------------------------------
Πηγή: iefimerida.gr
------------------------------