Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΑ ΦΙΛΟΠΤΩΧΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΒΑΤΙΚΩΝ !!


Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο έγινε η εκδήλωση των φιλόπτωχων ταμείων των ενοριών των Βατίκων.

Οι κυρίες του φιλόπτωχου οργάνωσαν την όλη εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου, την οποίαν τίμησαν πολύς κόσμος και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Η μουσική και οι ερμηνείες των τραγουδιών με υπεύθυνο τον μαέστρο Πέτρο Τσολάκο με την ορχήστρα του και το εξαιρετικό βιολί του κυρίου Σταθάκη με τις μοναδικές ερμηνείες του Σπύρου Κουτσοβασίλη και της Αθηνάς Κατσέτου είχε εξασφαλισμένη την όμορφη βραδιά.






Συγκινητικός ο λόγος του Πατέρα Θεόκλητου και του Πατέρα Παναγιώτη οι οποίοι βαθύτατα συγκινημένοι καλοσώρισαν τον κόσμο και τόνισαν την μεγάλη σημασία της προσφοράς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που κρίνεται περισσότερο από ποτέ η ανάγκη της αλληλεγγύης και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το ίδρυμα του Γηροκομείου Νεάπολης που επιτελεί έργο ανθρωπιάς και προσφέρει αξιοπρεπή γηρατειά στους ηλικιωμένους που το έχουν ανάγκη.

Την ανάγκη της προσφοράς τόνισε και η κυρία Παναγιώτα Αλιφέρη πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μονεμβασιάς.

Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά και δόθηκαν στους τυχερούς χειροποίητες κατασκευές που είχαν φτιάξει οι κυρίες.








Αξίζει να αναφερθούμε και να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο και στους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια αυτή για την ενίσχυση του Γηροκομείου.

Την εκδήλωση κάλυψαν τα Μ.Μ.Ε το RADIO ADELIN 107.3 που ήταν και χορηγός επικοινωνίας και θα μεταδώσει και τηλεοπτικά την εκδήλωση από το κανάλι AXION TV και MAX TV .









--------------------------------------------
Πηγή: AdelinFm-Τάκης Πολίτης
---------------------------------------------