Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Κρήτη: Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του παιδιού του - Τραγωδία στην εθνική οδό Ρεθύμνου Ηρακλείου!

Σοκ προκαλούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, χθες τα ξημερώματα, στο δρόμο Ρεθύμνου - Ηρακλείου από τη σύγκρουση δύο οχημάτων, που είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 54χρονος και να τραυματιστεί ο 18χρονος γιος του!


Ο άτυχος Γ.Μ. βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητό που επέβαινε μαζί με τον 18χρονο γιο του, ο οποίος τραυματίστηκε όμως είχε την ατυχία να δει τον πατέρα του να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 80ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Χανίων Σητείας στις 05.25, τα ξημερώματα της Κυριακής. Το αυτοκίνητο, με οδηγό τον άτυχο 54χρονο και συνοδηγό το γιο του, εκινείτο στο ρεύμα προς Ηράκλειο. Στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας κι ένα ΙΧ επιβατηγό με οδηγό έναν 28χρονο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα του νεαρού οδηγού καρφώθηκε στο προπορευόμενο αυτοκίνητο. Στο σημείο κλήθηκε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Να σημειωθεί ότι ο 28χρονος ο οποίος οδηγούσε το όχημα που ακολουθούσε, συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ.
---------------------
Πηγή: cretalive.gr
---------------------