Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Σχετικά με το Δημοσίευμα "Είναι Αλήθεια η ΟΧΙ ;;;;;;"

Αφού διαβάσαμε το  άρθρο της κ. Δημοτάκη που δημοσιεύθηκε σήμερα, σχετικά με την λειτουργία  κάποιων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε παραδοσιακούς οικισμούς οι οποίοι προκαλούν ηχορύπανση, επικοινωνήσαμε αρμοδίως με τον Δήμο και πληροφορηθήκαμε τα ακόλουθα :

Τα απαραίτητα έγγραφα του ενός δεν έγιναν δεκτά από το Δήμο και επεστράφησαν στην αρμόδια πολεοδομία για περαιτέρω μελέτη, δεδομένου δε ότι εις βάρος της συγκεκριμμένης επιχείρησης εκκρεμούν και νομικές διώξεις. Τα έγγραφα συνοδεύτηκαν και με τον σχετικό νόμο του 2002 για πληρέστερη ενημέρωση της πολεοδομίας.

Ομοίως το έτερον κατάστημα της περιοχής δεν έγινε αποδεκτό και μάλιστα δεν εκδόθηκε ούτε καν άδεια λειτουργίας. Τα έγγραφα και αυτού μαζί με τον σχετικό νόμο έχουν επιστραφεί στην πολεοδομία για τα περαιτέρω.

Φυσικά δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση για οιοδήποτε αποχαρακτηρισμό οιασδήποτε οικιστικής περιοχής. Είναι απλά μιά ακόμη προσπάθεια λασπολογίας και του συνήθους Κυθηραϊκού "πνεύματος" που προκειμένου να παρουσιασθεί το "Τέρας του Λόχνες" βαφτίζουν τον Παναγιώτη Δεσπότη και ...συνεχίζουν την ..πρέφα....
--------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
--------------------------------