Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Η τηλεόραση αλλάζει και στη Λακωνία!

ΛΑΚΩΝΙΑ. Η εξέλιξη δεν μας πρόλαβε αυτή τη φορά. Είμαστε έτοιμοι, και από τη Λακωνία, να συμμετέχουμε στην προσπάθεια για ενημέρωση χωρίς γεωγραφικά σύνορα, πλέον…

Το νέο καθεστώς στην ψηφιακή περιφερειακή τηλεόραση έρχεται να επιβάλει συνεργασίες των ανθρώπων της ενημέρωσης και να σπάσει τα μονοπώλια που χρόνια τώρα κράτησαν τις τοπικές κοινωνίες, όπως της Λακωνίας, απομονωμένες.

Το άνοιγμα του DRTV  στην ευρύτερη περιφέρεια της Πελοποννήσου μας βρίσκει το 2015 στη Σπάρτη με πάνελ ανταποκρίσεων, συνεργείο ρεπορτάζ, εικονολήπτη και δημοσιογράφο, προκειμένου έτσι  και η Λακωνία να αποκτήσει τον δικό της ζωτικό χρόνο στο περιφερειακό κανάλι και στο νέο τηλεοπτικό στερέωμα.

Το DRTV θα κρίνει αλλά και θα κριθεί από τους πολίτες της Λακωνίας οι οποίοι πολύ σύντομα  θα έχουν ολοκληρωμένη εικόνα.

Στο προγραμματικό πλάνο της διεύθυνσης του DR περιέχονται ανταποκρίσεις για τα καυτά και τα σημαντικά θέματα, ρεπορτάζ με τον πολίτη σε πρώτο πλάνο, συνεντεύξεις που θα διαμορφώνουν την ατζέντα της επικαιρότητας, αφιερώματα σε ότι κρύβει και για ότι υπερηφανεύεται ο Λάκωνας και φυσικά δημοσιογραφική εκπομπή.

Τώρα κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει την ενημέρωση. Κανείς δεν μπορεί να κλείσει τα «σύνορα». Κανείς δεν μπορεί να φιμώσει τη Λακωνία.


DRTV. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Γραφεία: Λυκούργου 120 Σπάρτη
Τηλέφωνο: 2731 100 933 και 27510 51404
Email: info@notospress.gr  και  info@drtv.gr
Site:www.drtv.gr
---------------------------------------------
Πηγή: notospress.gr
---------------------------------------------