Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Καμμένος σε Μελά: Αν διαφωνείς παραιτήσου και παράδωσε την έδρα σου!

- «Ο Ψυχάρης είχε πολύ πιο έντιμη στάση από άλλους. Διαφώνησε, παραιτήθηκε και παράδωσε την έδρα του», είπε ο Πάνος Καμμένος στο Νίκο Ευαγγελάτο - Άφησε πάλι αιχμές για εκβιασμούς βουλευτών των ΑΝΕΛ που αποχώρησαν από το κόμμα - «Έγιναν βρόμικα μαξιλάρια του συστήματος. Η θεωρία των μαξιλαριών φαίνεται να επιβεβαιώνεται.'Η τα βρήκαν ή είχαν απειληθεί. Δεν ξέρω αν είναι η μοναδική περίπτωση Μελά» 

Χθες, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος απείλησε τον βουλευτή του κόμματός του Παναγιώτη Μελά που είπε ότι σκέφτεται να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με πολιτικό αποκεφαλισμό.

Σήμερα, μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και στα Παραπολιτικά 90,1 τον κάλεσε να παραιτηθεί.

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τον πρόσφατα παραιτηθέντα βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη λέγοντας: «Εγώ με έναν άνθρωπο που έχω συγκρουστεί πολλές φορές με τον Ανδρέα Ψυχάρη έχουμε τεράστιες διαφορές.
Είχε πολύ πιο έντιμη στάση από άλλους. Διαφώνησε και παράδωσε την έδρα του. Αν κάποιος για 2.500 χιλιάδες πουλάει τις αρχές και τις ιδέες του τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά».

Και συνέχισε: «Εμάς άλλα μας έχει πει ο Μελάς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι πιέζεται και από τους δημοσιογράφους. Αυτός θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει. 'Εχουμε συνεδριο την Κυριακή. Οι ΑΝΕΛ δεν θα αλλάξουμε θέση. έχουμε σταθερές θέσεις και σταθερή πορεία».

Ο κ. Καμμένος μάλιστα απήθυνε κάλεσμα και στους βουλευτές που έφυγαν απο τους ΑΝΕΛ να το σκεφτούν. «Δεν εχουν δικαίωμα με την ψήφο τους να πανε δίπλα στην κυβέρνηση των Μνημονίων. Η να μην ψηφίσουν, ή να παραιτηθούν».

Είπε επίσης ότι «Αν κάποιος από τους ΑΝΕΛ παραβιάσει την απόφαση δεν εχει θέση στους ΑΝΕΛ. Χθες οι ανεξάρτητοι βουλευτες είχαν μια σύσκεψη. Αρκετοί από αυτούς δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν Πρόεδρο. Η θεωρία των μαξιλαριών φαίνεται να επιβεβαιώνεται.'Η τα βρήκαν ή είχαν απειληθεί. Δεν ξέρω αν είναι η μοναδική περίπτωση Μελά. Εχω δεί τα πάντα. Εχω δει ανθρώπους να ορκίζονται και να ορκίζουν τους συναδέλφους του και την άλλη μέρα να αλλαζουν σταση. Εχω δει το ΣΔΟΕ να μπαίνει στους βουλευτες των ΑΝΕΛ και σε λίγες ημερες να αποχωρούν από τους ΑΝΕΛ. Εχω δει εμφανείς και αφανεις εκβιασμους».

Και κατέληξε: «Δεν έχουν δικαίωμα να γινουν βρομικα μαξιλαρια του συστήματος».
-----------------------------
Πηγή: newsit.gr
-----------------------------