Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΕΜΕΙΣ ......... "Ο ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ" ..... Και η Anne Frank...

Ελλάδα και Γερμανία υπογράφουν «Συμφωνία Συμφιλίωσης»... αντί αποζημιώσεων?

       
Προ ημερών η σχετική ανακοίνωση της γερμανικής πρεσβείας λέει: «Με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριου Κάρολου Παπούλια την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, ενεργοποιήθηκε και το «Ελληνογερμανικό Ταμείο για το Μέλλον», παρέχοντας ετησίως ένα εκατομμύριο Ευρώ για προγράμματα, που άπτονται της συμφιλίωσης και της επεξεργασίας των ιστορικών δεδομένων μεταξύ της Γερμανίας και της Ελλάδας».
      
Ενώ, ο πρόεδρος του ελληνικού Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας, Αρμόδιος Δρίκος με τη σειρά του, έκανες το εξής σχόλιο: «Η προσέγγιση των νέων Ελλήνων και Γερμανών συνιστά λύση στο κοινωνικό αδιέξοδο και μιντιακό μανιπουλάρισμα που μας έχει οδηγήσει η κρίση. Οι νέες γενιές μπορούν να διαλύσουν τις προκαταλήψεις και να σκεφθούν το κοινό ευρωπαϊκό μέλλον. Η κοινή παραδοχή των φρικαλεοτήτων του ναζισμού θα μας βοηθήσει να αναγνώσουμε από κοινού την ιστορία και να κοιτάξουμε μπροστά, βασιζόμενοι στην παιδεία και τον πολιτισμό και όχι μόνο στα νούμερα των δημοσιονομικών προσαρμογών».

Η γενοκτονία που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα!

Ως  Έλληνες του Πόντου καταγόμαστε από του Ίωνες ναυτικούς που ίδρυσαν στις ακτές του Εύξεινου Πόντου εκεί, τη Σινώπη, αρχαία πόλη της Παφλαγονίας και το όνομα της το πήρε από την κόρη του ποταμού Ασωπού.

Εύξεινος πόντος σημαίνει φιλική θάλασσα κατά την ελληνική γλώσσα, ενώ Μαύρη θάλασσα μεταφράζεται στα λατινικά.
Πόντιος σημαίνει, άνθρωπος της θάλασσας. Οι άνθρωποι της θάλασσας που μετέβησαν, έζησαν, γέννησαν, αναπτύχθηκαν, κυριάρχησαν.
       
Κι επειδή η κυριαρχία αυτή άρχισε να ξεφεύγει από πληθυσμιακής πλευράς (αναλογία υπερ Ελλήνων – κατά Τούρκων) από τον έλεγχο των στρατοπέδων στις σφαίρες επιρροής, ο λαός έζησε τον εξευτελισμό, τον τρόμο, την υποβάθμιση, με τη συνενοχή του πολιτικού μας τότε κατεστημένου.  Αλλά κυρίως τον κατακρεουργησμό του γένους μας.
 
Με Μογγολική επιθετικότητα, οι Τούρκοι, που θέλουν να λέγονται στο εγγύς μέλλον Ευρωπαίοι Πολίτες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχουν ανθρώπινη πλευρά μόνον, στο πέρασμά τους από τον Εύξεινο Πόντο κλήθηκαν και υπάκουσαν στο να πράξουν το αδιανόητο. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!
 
Σας παραθέτω μαρτυρίες από μια μυστική σύσκεψη υπό την προεδρία του Ταλαάτ Πασά, ο δρ. Σακίρ Μπεχαεντίν, στέλεχος των Νεοτούρκων λέει:
«Τα έθνη που απόμειναν από παλιά στην Αυτοκρατορία μας μοιάζουν με ξένα και βλαβερά χόρτα που πρέπει να ξερριζωθούν. Να ξεκαθαρίσουμε τη γη μας. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός της 
επανάστασής μας.»
 
Στην ίδια σύσκεψη ο δρ, Ναζίμ λέει:
«…Θέλω να ζήσει ο Τούρκος. Και θέλω να ζήσει μόνο σ αυτά τα εδάφη και να είναι ανεξάρτητος. Εκτός των Τούρκων όλα τα άλλα στοιχεία να εξοντωθούν, άσχετα σε ποιά θρησκεία ή πίστη ανήκουν. Αυτή η χώρα πρέπει να καθαρίσει από τα ξένα στοιχεία. Οι Τούρκοι πρέπει να κάνουν την εκκαθάριση.»

Στην αρχή ήταν σποραδικές οι δολοφονίες των αγροτών που πήγαιναν στα χωράφια τους και βρίσκονταν δολοφονημένοι. Σιγά – σιγά εντάθηκαν τα κρούσματα βίας σε μια έκρυθμη κατάσταση και φυσικά υπέρ των Τούρκων. Κανείς δεν γλίτωνε από τη μανία τους.
 
Ούτε τα βρέφη που σπάραζαν κάτω από τη λάμα των τούρκικων σπαθιών, κόβοντας το νήμα της ζωής τους, πρόωρα, χωρίς ίχνος ελέους, ποτίζοντας οι φονιάδες τα ρούχα τους, με το αθώο αίμα των παιδιών αυτών, επιδεικνύοντας το. Τρόπαια τους, τα άψυχα κορμιά τους. Ακόμα και οι πιο άγριες φυλές του Αμαζονίου και της Αφρικής τέτοια μαζικά εγκλήματα δεν έχουν διαπράξει!

Αποτέλεσαν παράδειγμα για το Χίτλερ και τους Γερμανούς από τότε φίλους τους. Ο Μπακογιάννης στο βιβλίο του, χαρακτηριστικά αναφέρει: “Είναι Χριστιανός Ορθόδοξος.... Σκοτώστε τον!”

Γερμανοί.  Αυτοί για μια ακόμη φορά φανατίζουν τους Τούρκους και τους δίνουν οδηγό πλεύσης, έχουν τεράστια συμφέροντα βλέπετε στην Τουρκία, οικονομικά και στρατιωτικά.
      
Την 1 Νοεμβρίου ο αρχιμουφτής της Τουρκίας, Mehmet Görmez, πραγματοποιεί μείζονος πολιτικής σημασίας ταξίδι στην πρωτεύουσα των Σκοπίων, όπου εκεί ήρθε σε επαφή με πολλούς ιμάμηδες και ηγέτες της μουσουλμανικής κοινότητας των Σκοπίων!
 
Όλοι ελπίζουν ότι με μια ισχυρή Τουρκία θα ανταγωνίζονται καλύτερα τους Βρετανούς, γι' αυτό το λόγο και η γερμανική πολιτική εκπονεί ένα πρόγραμμα ακεραιότητας της, η υλοποίηση του οποίου προϋποθέτει την εξόντωση των πληθυσμών εκείνων, που ενισχύουν τις φυγόκεντρες τάσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Η Τουρκία γίνεται το πιο σημαντικό πεδίο δράσης του γερμανικού ιμπεριαλισμού. Κινητήρια δύναμη είναι οι γερμανικές τράπεζες, οι οποίες έχουν κολοσσιαίες επιχειρήσεις στην Ασία και χρηματοδοτούν κάθε ενέργεια των Τούρκων.


Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του ελληνισμού δυστυχώς σε μια άλλη πιο ύπουλη μορφή διαπράττεται ακόμη και σήμερα, με συστηματική εξασθένηση του πληθυσμού μας, με τη συνοχή και πάλι του δικού μας πολιτικού κατεστημένου και η ιστορία επαναλαμβάνεται.
 
Οι καλά σχεδιασμένες κινήσεις που λαμβάνουν χώρα (και πάντα ξέροντας ότι στο πολιτικό τοπίο υπάρχουν “ασθενείς” πολιτικοί), έχουν επιφέρει σχεδόν τεράστιο πλήγμα.
 
Μνημόνιο, Περαίωση, μεγάλη Φορολογία, και κυρίως η Ανεργία, μας έχουν οδηγήσει σε ένα αδιέξοδο με πολλές μη καταγεγραμμένες αυτοκτονίες, μα τόσο πραγματικές.
 
Λυπηρό που μια  Κομισίον στις 13 Μαϊού (πριν 2- 3 χρόνια) εκτιμά για την Ελλάδα, τόνωση και ανάπτυξη αλλά με υψηλότερη ανεργία. Αυτό κι αν είναι, αν όχι Ποντιακό ανέκδοτο!
 
Και όταν ακούω, εκείνο το, “η Μέρκελ είπε”, μου έρχεται να φωνάξω: “καλά, από αυτή την άμοιρη ιστορία, τίποτα δεν διδαχτήκαμε, και τα παιδιά μας γιατί τη διδάσκονται στα σχολεία;  Για να πουλάνε οι εκδοτικοί οίκοι του κράτους βιβλία και να βγαίνει και καμιά μίζα???!!!”
 
Εμείς αυτή τη στιγμή δεν αντιμετωπίζουμε "τη συμμορία των τέσσερις", όπως την εποχή του Μάο, αντιμετωπίζουμε τη συμμορία των δύο και των φίλων τους και των εχθρών τους, που είναι διατεθειμένοι να γίνουν φίλοι τους, αρκεί να μη γίνει τίποτα καλό για μας.

Πριν λίγες ημέρες στην Βουλγαρική εφημερίδα “Vatan”, στις 30 Οκτωβρίου υπάρχει άρθρο με τίτλο, «Bulgar ISİD militanları ülkede panik yarattı» (μετάφραση: «Οι Τζιχαντιστές της Βουλγαρίας έχουν προκαλέσει πανικό στην χώρα!»), ενώ  η  "Μουσουλμανική Αδελφότητα" σε συνεργασία με τη ΜΙΤ σε παγκόσμιο επίπεδο ελέγχει οποιονδήποτε μη κερδοσκοπικό οργανισμό (ΜΚΟ) που έχει χρηματοδοτηθεί από το τουρκικό κράτος  και μιλάμε για ένα τουρκικό κράτος που προστατεύει και προστατεύεται από τη MONSANTO... (Σας έχω και το link >    www.monsanto.com.tr )

Τέλος! Όλη την ευθύνη τη φέρουν καθαρά οι πολιτικοί μας, για τις καταστάσεις και τα τραγικά γεγονότα που ζήσαμε, ζούμε και θα ζήσουν τα παιδιά μας. Α!!! Να μη ξεχάσω και τα εγγόνια μας.
 
Τα παιδιά και τα εγγόνια μας, από τη μέρα που θα γεννηθούν οφείλουν το σεβαστό ποσό των 30.000 ευρώ και άνω, γιατί έτσι απλά αποφάσισαν. Και το αποφάσισαν γιατί οι τοκογλύφοι υποστηρίζουν γείτονες, και θέλουν το αμυντικό δόγμα ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ – ΙΣΡΑΗΛ να μην επηρεάζει τις “βόλτες” των τούρκικων μαχητικών αεροσκαφών από τον 25ο μεσημβρινό και ανατολικά. Δηλαδή το σύνορο των πτήσεων εντός του FIR Αθηνών θα μετατραπεί σε «περιοχή αποφυγής έντασης» δήλωσε ο κύριος Σαμαράς. Και τι γίνεται με τα 6μίλια? Υποχώρηση κι εκεί?

Σαμάρι θα μας βάλουν! Γιατί εμείς είμαστε οι οφειλόμενοι από κούνια, που σιγά μη αφήσουν οι συμμαχικές δυνάμεις να τις αποπερατώσουμε τις χρεολυτικές μας υποχρεώσεις!


Τον Πολιτικό – Εθνικό μας κίνδυνο αναφέρει και η επενδυτική εταιρεία Calamos Investments, στο Illiinois των ΗΠΑ που έχει τη διαχείριση assets ύψους 27,8 δισ. Δολαρίων. Η οποία τονίζει πως, οι τράπεζες μας έχουν 48 δις χάσμα ρευστότητας και ελάχιστη ζήτηση, που σημαίνει ανικανότητα στήριξης της οικονομίας.

Βλέποντας την κατάσταση αυτή ο Πρωθυπουργός μας ζητά από τους  τραπεζίτες  Μιχάλη Σάλλα της Πειραιώς, Αλέξανδρο Τουρκολιά της Εθνικής,  Δημήτρη Μαντζούνη της Alpha bank και Χρήστο Μεγάλου της Eurobank να στηρίξουν τη οικονομία, οι οποίοι δέχονται μόνο με τον όρο να παγώσουν οι πλειστηριασμοί των ακινήτων, μια δέσμευση που έχει δοθεί ως εγγυητική επιταγή στην ΤΡΟΙΚΑ.


Έχουμε τιτάνιες δυνάμεις να συγκρούονται και την πρώην υπουργό Εξωτερικών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη (στην ομιλία της στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) να δηλώνει υποστηρίκτρια ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ. αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “ Ελλάδα και Τουρκία είναι καταδικασμένες να ζουν μαζί, γι' αυτό το λόγο χρειαζόμαστε ικανές πολιτικές ηγεσίες, οι οποίες θα δουλέψουν για να πετύχουν αυτή τη συμβίωση. Έλληνες και Κύπριοι να είμαστε ενωμένοι για το κοινό συμφέρον», που το κοινό συμφέρον για Τουρκία σημαίνει ΑΟΖ, που το κοινό συμφέρον της Τουρκίας σημαίνει να γίνει ανεξάρτητο κράτος η Θράκη.
     
Μια ανεξάρτητη Θράκη που ήδη “φιλοξενεί” την Τούρκικη Γλώσσα στα ελληνικά σχολεία,που τους δασκάλους τους πληρώνουμε εμείς, οι δανεισμένοι από την ΕΕ.
 
Σας αναρτώ άλλο ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που ίσως να μη θυμάστε.
Το Νεοτουρκικό Κομιτάτο «Ένωση και Πρόοδος» ιδρύθηκε το 1889. Στο συνέδριό τους, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1911 πάρθηκε η απόφαση, ότι η Μικρά Ασία πρέπει να γίνει μωαμεθανική χώρα. Η απόφαση αυτή καταδίκασε σε θάνατο διάφορες εθνότητες, μαζί και τη δική μας.
Στην απόφαση γράφεται:
 
«Η Τουρκία πρέπει να γίνει μωαμεθανική χώρα, όπου η μωαμεθανική θρησκεία και οι μωαμεθανικές αντιλήψεις θα κυριαρχούν και κάθε άλλη θρησκευτική προπαγάνδα θα καταπνίγεται… Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η πλήρης οθωμανοποίηση όλων των υπηκόων της Τουρκίας. Και είναι ολοκάθαρο ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με την πειθώ. Αρα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένοπλη βία… Το δικαίωμα των άλλων εθνοτήτων να έχουν δικές τους οργανώσεις θα πρέπει να αποκλειστεί. Κάθε μορφή αποκέντρωσης και αυτοδιοίκησης θα θεωρείται προδοσία προς την τουρκική αυτοκρατορία.»
Το συνέδριο τότε σας το τονίζω, έγινε στη Θεσσαλονίκη! Σήμερα στη Θεσσαλονίκη πάλι φωνάζουν υπέρ των Μουσουλμανικών μειονοτήτων.

Γι΄ αυτό σας ξανά λέω, η γενοκτονία συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.
Σε ένα ήδη κατά χρεωμένο κράτος, σε ένα δυσοίωνο εργατικό σύστημα με μηδενική βάση ελπιδοφόρων μηνυμάτων δεν υφίσταται γενοκτονία;
Φυσικά οδηγός του λεωφορείου οι Γερμανοί.
Μετά τους Βαλκανικούς πολέμους οι Γερμανοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να φανατίσουν τις τουρκικές μάζες εναντίον των χριστιανών της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, ενώ έχουμε ήδη υποστεί τα 400 χρόνια σκλαβιάς, βγαίνει και η προκήρυξη που κυκλοφορεί η “Γερμανική Τράπεζα της Παλαιστίνης” γράφοντας:
 
"Αν πεινούμε και υποφέρουμε εμείς οι Τούρκοι, αιτία είναι οι γκιαούρηδες που στα χέρια τους κρατούν τον πλούτο μας και το εμπόριο μας. Ως πότε θα ανεχόμαστε τις προκλήσεις τους. Μποϊκοτάρετε τα προϊόντα τους. Σταματήστε κάθε δοσοληψία μαζί τους. Τι τη θέλετε τη φιλία τους;  Ποιο το όφελος να συναδελφώνεστε και να τους προσφέρετε με τόση ειλικρίνεια την αγάπη και τον πλούτο μας..."
 
Και θα κλείσω με ένα άρθρο που διάβασα στην εφημερίδα το "έθνος" που τεκμηριώνει κατά κάποιο τρόπο με τη σειρά του τα παραπάνω, δηλ. τη θέση των Γερμανών.
"ΕΘΝΟΣ" 11 ΜΑΐΟΥ 2011.
"Δείχνουν τη Γερμανία ως υπεύθυνη για τη διαρροή".
¨Φουντώνει στην Ευρώπη η δυσφορία σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεται το Βερολίνο την υπόθεση της Ελλάδας μετά την αποκάλυψη της....μυστικής συνάντησης του Λουξεμβούργου την περασμένη Παρασκευή, στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Ισπανίας και εκπρόσωποι της ΕΕ ύστερα από πρόσκληση του επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούγκερ.  Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΕ κατήγγειλε χθες στη γερμανική εφημερίδα "Suddeutsche Zeituhg" ότι η "διαρροή" προκλήθηκε από Γερμανό αξιωματούχο, ο οποίος "χωρίς αίσθημα ευθύνης άφησε να διαρρεύσουν απόρρητες πληροφορίες με αποτέλεσμα η Ελλάδα και το ευρώ να γίνουν βορρά στους κερδοσκόπους". Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, η οργή των χωρών της Ευρωζώνης είναι μεγάλη "διότι είναι πάντα γερμανικές πηγές από τις οποίες διοχετεύονται απόρρητες πληροφορίες, οι οποίες ενισχύουν τη δράση των κερδοσκόπων". 

Ο Μπακογιάννης σε ένα από τα βιβλία του έχει τίτλο: “Είναι Χριστιανός Ορθόδοξος... Σκοτώστε ΤΟΝ!!!!”......

Ή κάντε τον σαπούνι, θα είναι και χρήσιμος... λέω εγώ.....
--------------------------------------
Βασιλική Κουντουρόγιαννη
-------------------------------------