Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Απάντηση Δημάρχου για την συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου της 7ης Νοεμβρίου

Η απάντηση του Δημάρχου στην επιστολή μας.

Α.Π. 5293/4-11-2014

Αγαπητέ συνάδελφε,

Σε απάντηση της υπό σημερινή επιστολής σας, σας γνωρίζω τα ακόλουθα:


Πράγματι κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 27/10/14 όπως και κατά το Δ.Σ. της 29/10/14 τέθηκε το ζήτημα των συνεδριάσεων κατά τις ημέρες απουσίας σας στην Αθήνα για δικαστικά ζητήματα που αφορούν στο Δήμο.

Τόσον εγώ προσωπικά, όσο και οι Αντιδήμαρχοι αλλά και οι υπάλληλοι του Δήμου καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρώσουμε το Τεχνικό Πρόγραμμα μέχρι και την Παρασκευή 31/10 ώστε την ίδια μέρα να αποσταλεί πρόσκληση για συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη 5/11. 

Ωστόσο, λόγω συνεχών αλλαγών στο Τ.Π. και νόμιμης προγραμματισμένης απουσίας του Προϊσταμένου Οικονομικών Υπηρεσιών στην Αθήνα, αυτό ολοκληρώθηκε μόλις χτες, Δευτέρα 3/11 με αποτέλεσμα η συνεδρίαση του Δ.Σ. να έχει οριστεί για την προσεχή Παρασκευή 7/11. 

Εάν η συνεδρίαση αυτή ματαιωθεί τότε θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στην ψήφιση του Τ.Π. και συνακόλουθα του Προϋπολογισμού καθώς όπως γνωρίζετε έχει προγραμματιστεί πολυήμερη απουσία του Δημάρχου και άλλων 3 μελών του Δ.Σ. στη Θεσσαλονίκη λόγω της συμμετοχής του Δήμου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού.

Αντιλαμβάνεστε πως σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε πρόθεση ή διάθεση αποκλεισμού σας από κανένα συλλογικό όργανο του Δήμου μας, κάθε τέτοιος ισχυρισμός δεν ευσταθεί.

Ωστόσο, αναγνωρίζοντας την ανάγκη συμβολής σας στη διαδικασία κατάρτισης του Τ.Π., σας προσκαλώ να έρθετε στο γραφείο μου μέχρι την αναχώρησή σας για την Αθήνα προκειμένου να συνεργαστούμε μαζί και με τους κ.κ. Αντιδημάρχους επί του σχεδίου που σας έχει ήδη αποσταλεί και να μας δώσετε τις σχετικές παρατηρήσεις σας.

Με Τιμή

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΘ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ