Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΔ ΑΤΤΙΚΗΣ - 5 ΝΕΑ 4Χ4 ΣΕ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014







                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Πέντε νέα “4x4” παραδόθηκαν σε δασαρχεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής
 

Πέντε νέα οχήματα “4x4” (1400cc) έχουν πλέον στη διάθεσή τους ισάριθμα δασαρχεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Την παράδοση των οχημάτων , τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα για την αποτελεσματικότερη άσκηση του έργου των δασοφυλάκων, έκανε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας, στο δασαρχείο Πεντέλης.

Η αγορά των οχημάτων τύπου Jeep, για τις οργανικές μονάδες της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, βάρυνε εξ' ολοκλήρου τον προϋπολογισμό της ΑΔ Αττικής και πραγματοποιήθηκε κατόπιν δημόσιου πρόχειρου διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.  Τα 4x4 παραδόθηκαν στα δασαρχεία Καπανδριτίου, Μεγάρων, Αιγάλεω, Κυθήρων κι Αίγινας.


Κατά την παράδοση των οχημάτων ο κ. Αγγελάκας τόνισε: “ Η ΑΔ Αττικής καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε, παρά την αυστηρή εισοδηματική πολιτική, οι δασικές υπηρεσίες να είναι καταλλήλως εξοπλισμένες για την άσκηση του έργου τους. Θα ήθελα επίσης να σας ζητήσω να αυξήσετε  τις περιπολίες, για την καταπολέμηση της λαθροϋλοτομίας στα δάση της περιφέρειας της Αττικής”.