Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

«Σφαγή» στους ΑΝΕΛ - Ξουλίδου: Στέλεχος ΝΔ μου έταξε 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο – Είπε ότι τα πήρε και ο Μελάς

Σε σοβαρότατες καταγγελίες προέβη η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι της πρότειναν 3 εκατ. ευρώ «δωράκι» για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ολα συνέβησαν στα στούντιο του Blue Sky, στην εκπομπή του Ακη Παυλόπουλου, όπου ήταν καλεσμένη η βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Η κα Ξουλίδου ανέφερε ότι «γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας» προσθέτοντας ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ της έγινε πρόταση με την οποία θα «έλυνε το οικονομικό της πρόβλημα».


«Ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια» επισήμανε η Σταυρούλα Ξουλίδου για να ρίξει ακόμη μια βόμβα.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Προέδρου.



Μελάς: Πες μου ποιος είναι να κάνω μήνυση αλλιώς θα κάνε σε εσένα

Λίγα λεπτά αργότερα παρενέβη στην εκπομπή του Ακη Παυλόπουλου, ο Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος, μαινόμενος, τόνισε «Αυτές οι αισχρότητες, αυτά τα ψέματα, αυτές οι κακοήθειες.

Λέω λοιπόν στην κα. Ξουλίδου, ή θα μου πει το όνομα να του κάνω μήνυση, ή θα κάνω μήνυση στην ίδια», δήλωσε σε έντονο ύφος στην τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή «Παρεμβάσεις». «Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που είπε αυτή την κακοήθεια για εμένα; Ποιος είναι;» ρώτησε ο κ. Μελάς με την Σταυρούλα Ξουλίδου να του απαντάει «Στον αέρα δεν μπορώ να σας πω».



Καμμένος: Είναι αλήθεια – Στην Ξουλίδου πρότειναν χρήματα Τις καταγγελίες της κας Ξουλίδου επιβεβαίωσε στην ίδια εκπομπή ο πρόεδρος του κόμματος,

Πάνος Καμμένος (σ.σ. είχε προβεί νωρίτερα σε αντίστοιχη δήλωση χωρίς να αναφέρει ονόματα). Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος βγήκε στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου το βράδυ της Τρίτης και είπε πως ο άνθρωπος που προσέγγισε τη βουλευτή Σταυρούλα Ξουλίδου και της παρουσιάστηκε ως στέλεχος της ΝΔ ονομάζεται Γιώργος Σούκουρης.

Μάλιστα ο κ.Καμμένος υποστήριξε πως θέλησε να τον καταγράψουν με κάμερα ώστε να αξιοποιηθεί το υλικό από τη δικαιοσύνη, ωστόσο εκείνος ακύρωνε συνεχώς το ραντεβού με την κα Ξουλίδου και της ζητούσε να βρεθούν σε χώρο εκτός του γραφείου της.


Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή «Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος σημειώνοντας ότι την συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα. «Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της κ. Ξουλίδου. ο συγεκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας, προκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος για να καταλήξει «οφείλει η δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα». 



-------------------------------
Πηγή: iefimerida.gr
-------------------------------