Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Θρίλερ με το θάνατο 15χρονης μετά από επίσκεψη σε Αλβανό οδοντίατρο

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο τραγικός θάνατος της  15χρονης που πέθανε αιφνιδίως μετά την επίσκεψή της σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.
  
Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ζητά να γίνει εκ νέου νεκροψία -νεκροτομή και απαγόρευσε στην μητέρα της να τελέσει την κηδεία στα Γιάννενα.
 
Πριν από λίγες ημέρες η 15χρονη Βορειοηπειρώτισσα, «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή, αφού προηγουμένως είχε επισκεφτεί Αλβανό οδοντίατρο στην πόλη των Αγίων Σαράντα. Το νεαρό κορίτσι υπέστη καρδιακή προσβολή, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της στα Γιάννενα. 
 
Ενώ λοιπόν βρισκόταν καθ'δόν προς τα σύνορα, έξω από το Ελληνικό μειονοτικό χωριό Πλάκα, η νεαρή Χ.Α., ένιωσε έντονη δυσφορία ως αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή και να αφήσει την τελευταία της πνοή. Στο νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα όπου μεταφέρθηκε, απλά πιστοποιήθηκε ο θάνατός της. 
 
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τον αλβανικό Τύπο η  νεκροψία νεκροτομή έδειξε εσωτερική αιμορραγία κάτι που ο πατέρας του κοριτσιού αμφισβητεί και ζητά να γίνει εκ νέου νεκροψία ενώ παράλληλα ζητά από την Εισαγγελία Ιωαννίνων να μην επιτρέψει την ταφή 
 
Οι γονείς της άτυχης κοπέλας ήταν χωρισμένοι και ο πατέρας της είχε να την δει αρκετά χρόνια.
------------------------
Πηγή: ΑΜΠΕ
------------------------