Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Συμπλοκή και τραυματισμός με όπλο ένα... σαμάρι!

Δύσκολα θα είχαν συναντήσει άλλη φορά στην καριέρα τους οι γιατροί του νοσοκομείου Τρικάλων τραύματα όπως αυτά που έφερε ένας νεαρός, ο οποίος διακομίστηκε αιμόφυρτος μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε από έναν συγχωριανό του με ένα ασυνήθιστο όπλο, το... σαμάρι του μουλαριού του!


Δράστης και θύμα καυγάδισαν για άγνωστους λόγους στο δημοτικό διαμέρισμα Ξυλοπάροικου του δήμου Τρικκαίων, αλλά ξαφνικά ο 64χρονος εκσφενδόνισε τη βαριά σέλα του ζώου του προς τον 27χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σε διάφορα σημεία στο πρόσωπο και την θωρακική του χώρα, ευτυχώς χωρίς να του προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη!

Αμέσως μόλις είδε τον αντίπαλό του να σωριάζεται πλημμυρισμένος στο αίμα, ο 64χρονος δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί εγκαταλείποντας το... όπλο του εγκλήματος που βρέθηκε από την Αστυνομία και κατασχέθηκε ως πειστήριο! Μετά την περιποίηση των τραυμάτων του, ο 27χρονος υπέβαλε στο συγχωριανό του μήνυση για εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες και οι αστυνομικοί τον αναζητούν για να τον συλλάβουν.
------------------------------
Πηγή: protothema.gr
------------------------------