Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Αποκαταστάσεις Βλαβών Ύδρευσης σε Τοπικές Κοινότητες Δήμου Κυθήρων

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κυθήρων χθές Κυριακή παρουσιαστηκαν προβλήματα υδροδότησης στα Φράτσια και την Καρβουνάδα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε από τους τοπικούς φορείς η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και αποκαταστάθηκε εγκαίρως το πρόβλημα της υδροδότησης, το οποίο εντοπίσθηκε στα Μαρκεσάκια.


Όπως πληροφορηθήκαμε παρόμοιο πρόβλημα εκδηλώθηκε αργά χθες το βράδυ και στην περιοχή της τοπικής κοινότητας του Λιβαδίου. Πλην όμως σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο δεν υπήρξε σχετική ειδοποίηση του Δήμου από τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος, όπως είχε υποχρέωση έτσι ώστε να επιληφθεί του προβλήματος η αρμόδια υπηρεσία.

Ο Αντιδήμαρχος τελικά ενημερώθηκε για το πρόβλημα από το πρωϊνό μας τηλεφώνημα και ερώτηση μας για την μη έγκαιρη αποκατάσταση, και υποσχέθηκε άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος από την υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου.

Πιστεύουμε ότι πρέπει να σταματήσουν οι οιεσδήποτε άλλες τοπικές προσωπικές ενέργειες από τους κατά τόπους παράγοντες οι οποίοι καθήκον έχουν να ενημερώνουν πάραυτα για κάθε τέτοιου είδους πρόβλημα την υπεύθυνη υπηρεσία του Δήμου αποφεύγοντας οιαδήποτε ενέργεια στυλ "Ράμπο" που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια και απλά ήταν χρήσιμη μόνο για δημιουργία εντυπώσεων και όχι ουσιαστικής και άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος.
---------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
---------------------------------