Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΡΙ "ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ " Ο ΛΟΓΟΣ

Είμαι πολύ χαρούμενη,που ενα ερώτημά μου κι ένα σχόλιο σχετικά με τη μη μεταφορά των μαθητών στα Κύθηρα, έγινε αφορμή να πέσουν οι μάσκες και να φανούν οι εξαρτήσεις κάποιων, που φαινομενικά δεν έχουν σχέση με το θέμα.

Μιλώ για τον κ. Ιππόλυτο Πρέκα ο οποίος δεν καταλαβαίνω γιατί έχασε την ψυχραιμία του!!!

Σε πρώτο σχόλιό του με κατηγορεί για έλλειψη τιμιότητας και σε νεότερο με αποκαλεί εμμέσως πλήν σαφώς ρουφιάνα (με κουκούλα) 

Οσο και να με προκαλεί, το όνομα του κηφήνα που εισέπρατε πολλαπλάσια απ όσα πρόσφερε δεν θα το δώσω, γιατί η κατάσταση που περιέγραψα αναφερόταν σε προηγούμενες χρονιές και δεν με αφορούσε να κρατήσω αποδεικτικά στοιχεία....Οποιοι ενδιαφέρονται ας το ψάξουν!!!!!!

Αυτό το οποίο σχολιάζω και ναι "τσουβαλιάζω" όπως λέτε όλους τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο, είναι ότι αντί να εμμένουν στην αδιαλλαξία τους, ας δημοσιοποιήσουν τις απαιτήσεις τους, καθώς και την αποζημίωση που τους προσφέρεται,ωστε να κρίνει η κοινή γνώμη ποιός πραγματικά ευθύνεται για το αδιέξοδο!!!!

Το δεύτερο θέμα που σχολίασα,ηταν το ότι σε προηγούμενες χρονιές,έβλεπα να μετακινούνται μεγάλα λεωφορεία με ελάχιστους μαθητές!!!!
Κι αναρωτήθηκα μήπως για λόγους οικονομίας θα μπορούσε να επαναπροσδιοριστεί ο αριθμός των λεωφορείων που αναλαμβάνουν τη μεταφορά των μαθητών και τα υπόλοιπα να χρησιμοποιηθούν στην ανύπαρκτη τοπική συγκοινωνία!!!! 

Είπα επίσης ότι όπως όλες οι κοινωνικές ομάδες έχουν υποστεί τεράστιες μειώσεις (δικαίως και αδίκως) έτσι και οι συγκεκριμμένοι επιχειρηματίες πρέπει να "βάλουν νερό στο κρασί τους" και να καταλάβουν ότι το πάρτυ με το δημόσιο χρήμα τέλειωσε!!!!!ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!! 

Οσο για το σχόλιό του κ.Πρέκα ότι με υπερασπίστηκε όταν κάποιοι με κατηγόρησαν (βλέπε Χατζηγιάννης) ότι υπήρξα δημοσιογράφος στην ΕΡΤ (κάτι για το οποίο είμαι υπερήφανη) τον διαβεβαιώ ότι δεν χρειάστηκα ποτέ αυτόκλητους υπερασπιστές!!!!

Τελειώνοντας,αφήνω στην κρίση των αναγνωστών της "συνομιλίας" το ποιός ξέρει ν' ανοίγει και να κλείνει μια πρόταση......
-------------------------------
Ειρήνη Δημοτάκη
-------------------------------