Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ,<ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ>

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του συλλόγου στο Λεοντσίνιο Πνευματικό Κέντρο. Ομόφωνα ψηφίστηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2014 και ο προϋπολογισμός του έτους 2015. 

Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Κυριακή Χάρου ενημέρωσε τα μέλη για τις δράσεις και στόχους για το 2015 ενημέρωσε για την έκδοση τιμοκαταλόγων και συνδρομών και ανέφερε αναλυτικά τα έσοδα και έξοδα του συλλόγου. 




Στη συνέχεια έγινε πρόταση για δημιουργία ηλεκτρονικής ιστοσελίδας του συλλόγου που εκτός την τουριστική προβολή των Κυθήρων θα είναι και ένα εργαλείο του κάθε μέλους με δική του καταχώρηση την οποία θα την διαχειρίζεται ο καθένας μόνος του. 

Η πρόταση ψηφίστηκε ομόφωνα και το Δ.Σ θα προβεί σε ενέργειες για προσφορές . Επίσης η κυρία Χάρου ενημέρωσε τα μέλη για αίτημα προς τον Δήμο Κυθήρων για παραχώρηση χώρου για χρήση γραφείου. 

Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα και ερωτήσεις των μελών σε προβλήματα που αφορούν το ασφαλιστικό και την φορολογία των ακινήτων. Στην γενική συνέλευση παρίσταντο και η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου και Κυθήρων κυρία Κατερίνα Δεμέστιχα και η γενική γραμματέας κυρία Δέσποινα Παπούλη οι οποίες απάντησαν σε ερωτήσεις των μελών .




------------------------------
Πηγή: AdelinFm
------------------------------