Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Πρόβα διακυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τα όσα κάνει η κα. Δούρου»

Πρόβα διακυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τα όσα κάνει η κα. Δούρου
Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, σχετική με τη χθεσινή ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειάρχου, Ρένας Δούρου, για άμεση πρόσληψη προσωπικού στην Περιφέρεια Αττικής, με το ΥΠ.ΕΣ. να κάνει λόγο για «όψιμη» αντίδραση της Περιφέρειας, μετά από σχετικό δημοσίευμα, να εμμένει στον ισχυρισμό, περί κατακύρωσης του διαγωνισμού για την ανάθεση του καθαρισμού των κτηρίων της Περιφέρειας σε ιδιωτική εταιρεία και τέλος, να χαρακτηρίζει τα όλα όσα διαδραματίζονται «πρόβα διακυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.».
 
 
«Η Περιφέρεια Αττικής όψιμα - και μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος για τις καθαρίστριες - διαπίστωσε ότι υπάρχουν "πιεστικές ανάγκες πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας" και, επίσης όψιμα, αποφάσισε να καταθέσει το σχετικό αίτημα. 

Πριν το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος είχε περίτρανα κατακυρώσει (και σωστά!) το σχετικό διαγωνισμό των κτιρίων σε ιδιωτική εταιρεία. 

Τώρα - πάλι μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος - αποφάσισε ότι δεν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη εργολαβία! 

Όλα αυτά στερούνται σοβαρότητας. 

Η διοίκηση της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας - των 2.400 εργαζομένων - δεν είναι επικοινωνιακή πρόβα, αλλά είναι σίγουρα πρόβα της διακυβέρνησης, όπως αυτήν την ονειρεύονται στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.» επισημαίνει το ΥΠ.ΕΣ.   
-------------------------------
Πηγή: epoli.gr
-------------------------------