Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Οι τύχες της Κοινωνίας στα Χέρια μας


Ο κ. Γιάννης Κουντουρογιάννης έγραψε :


"Επιτέλους στα Βάτικα οφείλουμε να πάρουμε τις τύχες της κοινωνίας και της Πατρίδας στα χέρια μας. 

Να πάψουμε άμεσα να ζούμε με την ταυτότητα του καλού δεξιού ή και του αριστερού επαναστάτη... 
 
Τώρα που έχει πια αποδειχθεί δυστυχώς περίτρανα πως δεν υπάρχουν ιδεολογίες και αξίες στις τάξεις των πολιτευτών , των κυβερνήσεων ,των συμφερόντων και των απατεώνων, πως όλοι τους δε έχουν ούτε ιερό ,ούτε όσιο. 

Τώρα που οι μόνοι που τους υποστηρίζουν είναι εκείνοι που ακόμα τρώνε πλουσιοπάροχα δίπλα τους κλέβοντας το Δημόσιο Ταμείο και στέλνοντας στη φτώχεια και στο θάνατο τους αδύναμους και τους τίμιους. Να πάρουμε την Κοινωνία και την Πατρίδα στα χέρια μας. 

Να αναλάβουμε την Ευθύνη με πράξεις, με βροντερά ΟΧΙ, με καταλήψεις, με παύση πληρωμών, με χιλιάδες ατομικά διαβήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα στον ίδιο τον ξενόδουλο πρωθυπουργό και τους αυλικούς του.

Είναι τόσο ξεκάθαρο πως όλοι τους ανεξάρτητα από κόμμα και προέλευση εκμεταλλεύονται καταχρηστικά και σε βάρος του λαού μας την ιδεολογία και τα πιστεύω του καθένα από εμάς, τις αξίες που πρώτοι απ όλους οι ίδιοι έχουν ξεπουλήσει. Τ

α αγκυροβόλια στη Νεάπολη θα σταματήσουν μόνο αν 20 , 30 ή και 50 μικρά και μεγάλα πλωτά σκάφη κυκλώσουν τα παρανόμως αγκυροβολημένα εμπορικά πλοία και μείνουν εκεί διαδηλώνοντας την αγάπη για τον Τόπο μας και την αγωνία για το μέλλον των παιδιών μας. 

Μη πιστεύετε τα λόγια και τις υποσχέσεις των πολιτικών. Είναι ανάξιοι, αναξιόπιστοι και προδότες με πιστοποίηση πλέον ξένων Οίκων....Όλοι τους. Μόνο οι τοπικές αρχές εφόσον δεν έχουν βλέψεις για πολιτική καριέρα μπορούν να μας βοηθήσουν να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Καλόν Αγώνα....
---------------------------------
Γιάννης Κουντουρογιάννης 
---------------------------------