Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Τι σημαίνει η έγκαιρη ανακοίνωση των ετήσιων δρομολογίων του "Βιτσέντζος Κορνάρος"

Ίσως είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που ταυτόχρονα με την αναγγελία της συμφωνημένης και προγραμματισμένης ακινησίας του ¨Βιτσέντζος Κορνάρος" ανακοινώνεται και η ετήσια δρομολογιακή πλατφόρμα μέχρι το τέλος της επόμενης περιόδου.

Είναι κάτι που τονίζαμε στο περσινό σήριαλ ότι αποτελεί υποχρέωση της εταιρείας και σημαντικό εργαλείο για όσους εξαρτούν το εισόδημα τους από την τουριστική κίνηση.


Επίσης είναι σημαντικό διότι μπορεί να συμπεριληφθεί σε οιοδήποτε τουριστικό πακέτο που τυχόν θα κλεισθεί με κάποιο σοβαρό πρακτορείο στις διοργανώμουνες ενδιάμεσα τουριστικές εκθέσεις και υπάρχει συμμετοχή των Κυθήρων.

Πιστεύουμε ότι οι πολλαπλές περσινές ενέργειες κατέλειπαν ένα ισχυρό κίνητρο για την ίδια την εταιρεία αλλά και για την αρμόδια υπηρεσία του ΥΝΑ, έτσι ώστε να μην επαναληφθεί η περσινή θλιβερή ιστορία.
Προσέτι πρόσφατα, όπως διαβάζουμε στον τύπο, το μεγάλο φιάσκο με την NEL στο Βόρειο Αιγαίο ίσως απετέλεσε πυξίδα και οδηγό για μη επανάληψη.

Τέλος να αναφερθούμε και στην πρόσφατη επιστολή του Δημάρχου Κυθήρων η οποία πιθανόν συνετέλεσε στο ευνοϊκό κλείσιμο της ζυγαριάς.

Γεγονός είναι λοιπόν ένα : Όπως δείχνουν όλα εφέτος θα είναι μια απόλυτα κανονική χρονιά και τα εξυπηρετούντα πλοία θα εκτελέσουν τις προγραμματισμένες ακινησίες τους για επισκευές και συντήρηση χωρίς περαιτέρω περιπέτειες.
--------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
--------------------------------

Υ.Γ. Ελπίζουμε αυτές οι σκέψεις να είναι σωστές γιατί πάντα υπάρχει το μικρόβιο της υποψίας που "τρυπώνει" στο μυαλό και λέει : "Μήπως και οι σωστές αυτές ανακοινώσεις, έχουν σκοπό τον απλό καθησυχασμό και μετά την λήξη της ακινησίας ...πέφτει ο πέλεκυς ;;;;;;

Και ακόμη μια σκέψη "Μήπως ένα ακόμα κοινωνικό μέτωπο .... θα έρριχνε ακόμα χαμηλότερα κάποια ποσοστά ;;;;"

Συγνώμη δεν φταίω εγώ το μικρόβιο της υποψίας φταίει......