Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις από Το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων **ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ**

Το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων **ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ** στα πλαίσια της προσπάθειας του να προβάλει τον τόπο, διοργανώνει μεταξύ άλλων και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στις 26 Οκτωβρίου έως και μέχρι τις 30 Οκτωβρίου διοργανώνει μαζί με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης ,έκθεση Ιστορικών Παραδοσιακών Κειμηλίων από όλη την Ελλάδα στον χώρο που διέθεσε δωρεάν ο κύριος Ιωάννης Μανάκος στην πλατεία της Νεάπολης. 

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι ένα σημαντικό κομμάτι της παραδοσιακής ιστορίας μας με μουσειακά εκθέματα από το 1750 μέχρι τα νεώτερα χρόνια .

Είναι μια ευκαιρία για όλους και ιδιαίτερα για τους μαθητές να γνωρίσουμε και να μάθουμε την παραδοσιακή ιστορία από κάθε γωνιά της Πατρίδας μας. 

Το Σωματείο ζητά την συμμετοχή και στήριξη όλων σε αυτή την προσπάθεια για να συνεχίσουμε τον αγώνα για την προβολή του τόπου μας και μέσα από πολιτιστικές εκδηλώσεις .

Ο τουρισμός και ο Πολιτισμός μας αφορά όλους και όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ** ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ** 
-------------------------------------------------
Πρόεδρος Δέσποινα Παπούλη Βαγγελόγλου
-------------------------------------------------