Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο Τύπου AdeliFM-ΤΟ RADIO ADELIN ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ...

Σχόλιο κυρίου Χατζηγιάννη::-( κ. Labrinides , δεν είναι ένα οποιοδήποτε profil αλλά είναι του Adelin , που δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί όλη την προεκλογική περίοδο ανέβαζε τις δικές σας κατά κύριο λόγο συκοφαντικές αναρτήσεις , με αποτέλεσμα να κάνετε ζημιά στο νησί.)

Εις απάντηση στο παραπάνω σχόλιο του κυρίου Χατζηγιάννη που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο αναφερόμενο στο ραδιόφωνο του radio adelin υπονοώντας ότι οι αναρτήσεις των Κυθηραικών Νέων οι οποίες προβάλονται μέσω της σελίδας του ραδιοφώνου και κρίνονται συκοφαντικές ( από τον ίδιο) κατά τα λεγόμενα του κυρίου Χατζηγιάννη και δημοσίως κατηγορεί το σταθμό ότι οι δημοσιεύσεις και αναδημοσιεύσεις κάνουν ζημιά στο νησί αν μη τι άλλο είναι άκρως συκοφαντική για το σταθμό

Το ραδιόφωνο ιστορικά έχει αποδείξει ότι βάσει της δεοντολογίας που το διέπει έχει δώσει βήμα σε όλους και στον ίδιον και σε όποιον έχει εκδηλώσει επιθυμία να τοποθετηθεί επώνυμα. 

Αν κάποια πράγματα δεν αρέσουν και αν κάποια πονάνε αυτό δεν θα μας εμποδίσει να ενημερώνουμε τον Κυθηραικό λαό. Θα έπρεπε να γνωρίζετε κύριε Χατζηγιάννη ότι ο σταθμός δεν έναι ενημέρωση του καφενείου ούτε ενημέρωση επιλεκτικά μονομερής. 

Σε αυτόν τον σταθμό έχουμε αποδείξει ότι ο φιλοξενούμενος είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο και την ευθύνη των λεγόμενων του. Αν αυτό εσείς το θεωρείται ζημία στο νησί τότε την ευθύνη της ζημιάς στο νησί θα έπρεπε να την ζητήσετε από αυτούς που διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται το μέλλον του τόπου πάντα με τεκμηριωμένα στοιχεία και όχι με συκοφαντίες κατά του σταθμού. 

Όσο για τις δημοσιεύσεις του συνεργάτη του σταθμού του radio adelin κυρίου Λαμπρινίδη που σχολιάζετε με τον δικό σας τρόπο αναλόγου χαρακτήρος ,όπως διαπιστώνετε λογοκρισία δεν υπάρχει. Αυτό όμως δεν σας δίνει το δικαίωμα με τίποτα να συκοφαντείτε τον σταθμό και αν επιμένετε θα πρέπει να αναλάβεται την ευθύνη των συνεπειών της συκοφάντησης.
------------------------------------
Πηγή: AdelinFM
------------------------------------