Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Νέα Πορεία Όραμα και Έργο - Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 8-10-2014

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 8-10-2014 στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, υπό την προεδρία του Λάζαρου Βέζου.
 
Ο Δήμαρχος απουσίαζε, βρίσκεται στην Αθήνα.
 
Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Μαθιός Αγγελιουδάκης και Γιώργος Κομηνός. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Κατσανεβάκης, Παναγιώτης Ζαντιώτης, Μαρία Κασιμάτη, Μελίνα Μαρουλίδου, Ειρήνη Τραβασάρου, Μηνάς Κορώνης, Κώστας Μαριάτος, από την πλειοψηφία και Μιχάλης Πρωτοψάλτης, Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος, Νίκος Μεγαλοκονόμος, Αντώνης Λαχανάς, Δημήτρης Λουράντος, Μανώλης Στάθης και Μανώλης Χάρος, από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν 27. Συζητήθηκε και ένα θέμα, προ της ημερήσιας διάταξης.
 
Στο στάδιο των ερωτήσεων, το πρόβλημα με την μη μεταφορά των μαθητών στα Σχολεία επανήλθε, χωρίς να μας δοθεί σαφής απάντηση για το πότε προβλέπεται να ξεκινήσει!
 
Ο Δημήτρης Λουράντος ζήτησε να του δοθούν γραπτώς το ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου και των νομικών προσώπων, ώστε να αποσαφηνισθεί η πραγματικότητα στο σοβαρό αυτό θέμα.
 
Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης συμπεριλαμβάνονταν η συγκρότηση επιτροπών οριστικής παραλαβής των έργων που έχουν ολοκληρωθεί.
 
Πρόβλημα φαίνεται να δημιουργείται με την χορήγηση βεβαιώσεων παλαιότητας οικοπέδων, αφού το 27ο θέμα, το οποίο αφορούσε την χορήγηση τέτοιας βεβαίωσης, αρνήθηκαν να ψηφίσουν τα 6 από τα 10 μέλη της πλειοψηφίας.
---------------------------------------------
Νέα Πορεία Όραμα και Έργο
---------------------------------------------