Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

2η Έκθεση GREKLAND PANORAMA, Σουηδία

GREKLAND PANORAMA

Η 2η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ, ΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ERICSSON GLOBE

Τουρισμός – Γαστρονομία – Πολιτισμός
Ημ/νίες: 13-15.02.2015
Για πρώτη φορά φέτος – τον περασμένο Φεβρουάριο, η North Events, διοργάνωσε την έκθεση GREKLAND PANORAMA (www.panoramagreece.com) στην Στοκχόλμη την μοναδική έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα η οποία σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία:

  • 7.000 επισκέπτες!
  • 115 εκθέτες!
  • 22 προορισμοί!
Η 2η έκθεση GREKLAND PANORAMA 2015 διοργανώνεται τις ημ/νίες 13-15 Φεβρουαρίου, στο Stockholm, ERICSSON Globe – μετακομίζοντας σε ακόμη περισσότερα τετραγωνικά 4.000τμ. και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 10.000 επισκέπτες.

Την έκθεση στηρίζουν (και συμμετέχουν ως εκθέτες) για μία ακόμη φορά οι μεγαλύτεροι tour operators της Σκανδιναβικής και Σουηδικής αγοράς, όπως Apollo Kuoni, TUI Fritidsresor, Airtours, VING, Solresor, TEMA, Detur κα. με δυνατές πωλήσεις για την επερχόμενη τουριστική σαιζόν 2015.

Στην έκθεση παρουσία θα έχουν ακόμη περισσότεροι τουριστικοί προορισμοί από όλη την Ελλάδα, ενώ ο αριθμός των ξενοδοχείων και καταλυμάτων αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο περιλαμβάνοντας τις μεγαλύτερες αλυσίδες και ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας.



 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ:
  • Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015: Ημέρα Επαγγελματιών που περιλαμβάνει διαλέξεις/ σεμινάρια, travel match event, και εκδήλωση γκαλά με δείπνο.
  • Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015: Έκθεση ανοικτή για το κοινό – δωρεάν είσοδος. Ωράριο λειτουργίας 10:00 – 18:00. Πολλαπλές εκδηλώσεις, events και γαστρονομικές επιδείξεις.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
Για συμμετοχές εκθετών παρακαλώ επισκεφθείτε τον σύνδεσμο
Περιορισμένες Θέσεις. 

Η 2η έκθεση GREKLAND PANORAMA 2015 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου. Exclusive Culinary Partner της έκθεσης αποτελεί η GAEA. Μεγάλη Συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον Δήμο της Στοκχόλμης σε θεματικό πάρκο εντός της έκθεσης με δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διοργανωτής Έκθεσης GREKLAND PANORAMA North Events
Επικοινωνία για την Ελλάδα:
Τηλ. 2109713281
Email: info@north-e.com
Website: www.north-e.com Και www.panoramagreece.com
Αποκλειστικός συνεργάτης για τα Δωδεκάνησα:
PRAXIS PLUS, info@praxisplus.gr