Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Το σεξ είναι καλύτερο από το Facebook

Σπουδαία ανακάλυψη! Ερευνητές βρήκαν ότι ο κόσμος ευχαριστιέται περισσότερο το να κάνει σεξ από το να είναι μέσα στο Facebook…
 
Σύμφωνα λοιπόν με το γκάλοπ που έκανε το Πανεπιστήμιο του Canterbury για τις αγαπημένες συνήθειες, το σεξ βρίσκεται στην κορυφή και ακολουθούν το πιόμα και ο εθελοντισμός (!). Από την άλλη το Facebook βρίσκεται δεύτερο στη λίστα με τις χειρότερες συνήθειες.

Τώρα θα πει κάποιος: «μα είναι ποτέ δυνατό κάποιος να προτιμήσει το Facebook από το σεξ;» Πρέπει να πούμε λοιπόν ότι προηγούμενες έρευνες έδειξαν πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αυτήν την ανώμαλη προτίμηση!

Σε έρευνα που είχε κάνει το πανεπιστήμιο του Σικάγο τα στοιχεία είχαν δείξει πως αρκετοί είναι τόσο εθισμένοι με τα social media που τα βάζουν πάνω από το σεξ ή από το τσιγάρο. Το ίδιο είχε δείξει και μια άλλη ερευνα που είχε κάνει ιστοσελίδα για τη χρήση των smartphones.

Το αγαπημένο ερώτημα «Σεξ ή Facebook;» απασχόλησε και το αγγλικό Cosmopolitan το οποίο ρώτησε τις αναγνώστριες του τι προτιμούν από τα δύο... Το 57% απάντησε ότι προτιμά να μην κάνει σεξ για μια νύχτα για να μπει στο ίντερνετ! Και μάλιστα μερικές από αυτές έχουν αφήσει το γκόμενό τους να περιμένει στο κρεβάτι γιατί προτίμησαν να κάνουν τσατ στο Facebook και στο twitter.
---------------------------
Πηγή: 69magazine.gr
---------------------------