Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση για Προσλήψεις

Η Etoile By Les Chefs, η εξειδικευμένη σχολή ξενοδοχειακών και επισιτιστικών σπουδών αναζητά εισηγητές για τον τομέα της τουριστικής εκπαίδευσης, στις κάτωθι ενότητες:   

·         Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΚΩΔ ΗΟΤ1)
·         Οργάνωση και Λειτουργία Ξενοδοχείων (ΚΩΔ ΗΟΤ2)
·         Εξειδικευμένο Marketing τουρισμού (ΚΩΔ ΜΑR1)

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η κατοχή συναφούς μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, η άπταιστη γνώση Αγγλικών και Γαλλικών καθώς και η 10ετής τουλάχιστον εμπειρία στη βιομηχανία της φιλοξενίας ή/και τη σχετική ενότητα διδασκαλίας.
Η κατοχή διδακτορικού τίτλου σπουδών, καθώς και η γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών αποτελούν προσόντα που θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως.
 Σε περίπτωση επιλογής, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι για εκπαίδευση εκτός Ελλάδος το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Επιπλέον, οι άρρενες υποψήφιοι δεν θα πρέπει να έχουν εκκρεμείς στρατολογικές υποχρεώσεις.
Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, με πρόσφατη φωτογραφία αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση career@etoile.edu.gr
Πληροφορίες δεν δίδονται τηλεφωνικά παρά αποκλειστικά μέσω της παραπάνω διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη διεύθυνση www.etoile.edu.gr
 Η Etoile by Les Chefs είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών.

Etoile by Les Chefs
Ηλία Ηλιού 81, Νέος Κόσμος – Αθήνα
presssend@etoile.edu.gr