Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων- 4/9/2014 - Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Ευστρατίου Αθ. Χαρχαλάκη ορίστηκαν εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας με τα εξής αντικείμενα :

1. ΒΕΝΕΡΗ – ΤΡΑΒΑΣΑΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Σχέσεις Δήμου Κυθήρων με αποδήμους, ενώσεις, φορείς και συλλόγους αποδήμων Κυθηρίων και Αντικυθηρίων. Υποβολή σχετικών προτάσεων στο Δήμαρχο για την περαιτέρω ενίσχυση και σύσφιξη των δεσμών του Δήμου και του νησιού με τους αποδήμους και τους συλλογικούς φορείς εκπροσώπησής τους.


2. ΖΑΝΤΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Αρμόδιος των σχέσεων του Δήμου με τα Κυθηραϊκά και Αντικυθηραϊκά Σωματεία εντός Ελλάδος, με τους συλλόγους, φορείς και ενώσεις που υπάρχουν στα Κύθηρα ή/και έχουν ενεργή ενασχόληση με τα Κύθηρα και Αντικύθηρα.
Θα συνεπικουρεί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού, οδικού δικτύου και καθημερινότητας.
Θα συνεπικουρεί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας, Πυροπροστασίας και Π.Σ.Ε.Α.

3. ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Θα συνεπικουρεί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού, οδικού δικτύου και καθημερινότητας.
Θα συνεπικουρεί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας, Πυροπροστασίας και Π.Σ.Ε.Α.

4. ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ - ΚΟΡΩΝΗΣ ΜΗΝΑΣ
Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού, αθλητισμού, νεολαίας και προβολής. Ειδικότερα, σε ζητήματα προώθησης του τουριστικού προϊόντος των Κυθήρων, τρόπου και μέσων διαφήμισης, διαδικτυακής παρουσίας του Δήμου και του νησιού, συμμετοχής σε δράσεις, εκδηλώσεις και συναντήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος και πολιτιστικής προβολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες.
Υποβολή προτάσεων για την πολιτική άθλησης και νεολαίας του Δήμου, την εφαρμογή σχετικών προγραμμάτων καθώς και την γενικότερη στήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο νησί, την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών καθώς και τη γενικότερη στήριξη της νέας γενιάς, σε συνεργασία με το Δήμαρχο.

5. ΜΑΡΟΥΛΙΔΟΥ ΣΟΥΜΕΛΑ (ΜΕΛΙΝΑ)
Θα συνεπικουρεί το Δήμαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες στην παρακολούθηση και εποπτεία επί των οικονομικών του Δήμου, των Νομικών του Προσώπων και της Αναπτυξιακής Εταιρείας, των εισπράξεων, των οφειλών, των τελών, των συνεργασιών με τα τραπεζικά και πιστωτικά ιδρύματα. Θα συνεργάζεται με την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το Δήμο Κυθήρων καθώς και με τους Νομικούς που συνεπικουρούν το Δήμο σε ζητήματα οικονομικών, πληρωμής έργων, αρνητικών λογαριασμών, αιτημάτων ανακοπών, αναστολών πληρωμών κ.λπ.
Θα βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ορκωτούς λογιστές που ελέγχουν το Δήμο και την Αναπτυξιακή Εταιρεία και θα ενημερώνει σχετικά το Δήμαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τις σχετικές Υπηρεσίες του Δήμου.

6. ΜΑΡΙΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ορίζεται εντεταλμένος Σύμβουλος για τις σχέσεις του Δήμου Κυθήρων με την Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων.
Ορίζεται σύνδεσμος του Δήμου Κυθήρων με την αρμόδια ΔΥ.ΠΕ., το Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων και τις αρμόδιες κρατικές ιατρικές υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για τα Κύθηρα και Αντικύθηρα.

Τέλος, ο Δήμαρχος κ. Ευστράτιος Αθ. Χαρχαλάκης και τα μέλη της δημοτικής πλειοψηφίας θα προτείνουν για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λάζαρο Ι. Βέζο.
-----------------------------------
Πηγή: kythira.gr
-----------------------------------