Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 1/9/2014

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 η τελετή εγκατάστασης της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κυθήρων για την περίοδο 2014-2019, όπως προέκυψε μετά τις πρόσφατες εκλογές και τη σχετική απόφαση ανακήρυξης του Πρωτοδικείου Πειραιά.

Κατά την τελετή, της οποίας προηγήθηκε Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Σεραφείμ, ομίλησε ο απελθείς Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Κουκούλης που αφού καλωσόρισε το νέο Δήμαρχο, αναφέρθηκε περιληπτικά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της θητείας του. 


Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο νέος Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης που τόνισε την ανάγκη σύμπνοιας και συνεργασίας ενώ διαβεβαίωσε τον κ. Κουκούλη ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα προωθήσει κάθε θετική αναπτυξιακή προσπάθεια και δράση που ανελήφθη κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. (Αναλυτικά ολόκληρη η ομιλία του κ. Δημάρχου εδώ.)

Ολόκληρη η τελετή αναμεταδόθηκε ζωντανά από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΤΣΙΡΙΓΟ TV. Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την κάλυψη της τελετής.

Μετά την υπογραφή του πρακτικού εγκατάστασης της νέας Δημοτικής Αρχής, ο νέος Δήμαρχος είχε εκτενή συνεργασία για σειρά ζητημάτων με τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας και στη συνέχεια απέστειλε επιστολή σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου σχετικά με τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα.


Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδος έχουν προγραμματιστεί με πρωτοβουλία του κ. Δημάρχου οι εξής συναντήσεις στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου "Δήμαρχος Αρτέμιος Καλλίγερος":

1. Τρίτη, 02/09, 13:00 Υπηρεσία Ύδρευσης
2. Τετάρτη, 03/09, 13:00 Πρόεδροι, Εκπρόσωποι και Μέλη Τοπικών Κοινοτήτων
3. Πέμπτη, 04/09, 13:00 Υπηρεσία Καθαριότητας

Η απόφαση για τον ορισμό των Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων θα ανακοινωθεί άμεσα και θα αναρτηθεί στη Διαύγεια. 
---------------------------------
Πηγή: kythira.gr
---------------------------------