Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Μάνη: Με σφαίρες εκτέλεσαν τους δύο νεαρούς που βρέθηκαν νεκροί σε χαράδρα

Νέα τροπή στην υπόθεση - Η αστυνομία πλέον ξεκινά τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του εγκλήματος

Ως εγκληματική ενέργεια αντιμετωπίζει πλέον η Ελληνική Αστυνομία το θάνατο των δύο νεαρών, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία της Καλαμάτας, οι δύο άνδρες, ηλικίας 25 και 26 ετών, έχουν πυροβοληθεί γεγονός που αποκλείει πλέον το ενδεχόμενο του ατυχήματος.



Έτσι τώρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θα αρχίσουν πλέον να αναζητούν τους δράστες και τα κίνητρα της δολοφονίας.



Ο 26χρονος από την Καλαμάτα και ο 25χρονος φίλος του από τη Σάμο είχαν διασκεδάσει με την παρέα τους στην Καρδαμύλη και στη 1.30 ́ τα ξημερώματα της Τρίτης ενημέρωσαν τους δικούς τους ότι ξεκίνησαν με μοτοσικλέτα για την Καλαμάτα. Από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής και οι γονείς του πρώτου που ανησύχησαν ενημέρωσαν συγγενείς του δεύτερου.



Όμως, ούτε εκείνοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον 25χρονο. Με το φόβο ότι οι δύο νεαροί μπορεί να είχαν πέσει θύματα τροχαίου, καθώς η διαδρομή είναι δύσκολη, οι συγγενείς δήλωσαν την εξαφάνισή τους στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Αμέσως άρχισαν έρευνες στις οποίες συμμετείχε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με δύο άνδρες που έφτασαν από την Ελευσίνα μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο.

Το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρίσκεται στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας.



Περισσότερες πληροφορίες για το ακριβώς συνέβη θα δώσει η έκθεση του ιατροδικαστή που βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία.

Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από αυτούς που είδαν τελευταίοι ζωντανούς τους δυο φίλους και από άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

--------------------------------
Πηγή: protothema.gr
--------------------------------