Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Εξαιρετική η Επιτυχία των Μαθητών του Γενικού Λυκείου Κυθήρων

Για μια ακόμη χρονιά διαβάσαμε με απέραντη ικανοποίηση αλλά και περηφάνια την εξαιρετική επιτυχία των μαθητών του Γενικού Λυκείου Κυθήρων.

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα : Ποσοστό Επιτυχίας 82% - Πανεπιστήμια 78% - ΤΕΙ    22%

Αποδεικνύουν για μια φορά ακόμη ότι η σκληρή προσπάθεια αλλά προπάντων η θέληση είναι εκείνη που στο τέλος μετράει και φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η σωστή διδασκαλία και η εντατική προσπάθεια των καθηγητών και του Λυκειάρχη του Γενικού Λυκείου Κυθήρων δείχνει ότι αποδίδει αυτό που όλοι μας επιθυμούμε, δηλαδή την ολοκλήρωση της μόρφωσης των νέων του τόπου μας.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στα παιδιά πρώτα που με την προσπάθεια τους πέτυχαν κάτι που σε άλλα μέρη είναι μάλλον ακατόρθωτο και φυσικά ένα μεγάλο εύγε για τους εκπαιδευτικούς που συνετέλεσαν ώστε να επιτευχθεί αυτό το υψηλό επίπεδο.

Από όλο το νησί αλλά και από όπου υπάρχουν Κυθήριοι φθάνουν συγχαρητήρια μηνύματα και ευχές για όλα τα αυτά τα παιδιά.

Επίσης θα παρακαλούσαμε ΟΛΑ τα Κυθηραϊκά και Αντικυθηραϊκά σωματεία που βρίσκονται στην Ελλάδα να μας στείλουν αποτελέσματα από τα παιδιά Κυθηρίων, εκτός των Κυθήρων που πέτυχαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, για να συμπληρώσουμε το φετινό παζλ των Κυθηραϊκών επιτυχιών.

Σε όλους τους επιτυχόντες-επιτυχούσες η σελίδα μας εύχεται καλή συνέχεια και καλή αποπεράτωση των σπουδών τους πάντα με υγεία δύναμη και θέληση.
----------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
----------------------------------