Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Φίδι σκότωσε τον μάγειρα που το τεμάχιζε!


Ένα πιάτο με κρέας από κόμπρα έφτιαχνε μάγειρας ειδικευμένος στα πιάτα με φίδι και η κόμπρα που θα μαγείρευε τον σκότωσε, παρά το ότι της είχε κόψει το κεφάλι!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στη νότια Κίνα και κάνει τον γύρο του κόσμου: ο Πενγκ Φαν ετοίμαζε μία γκουρμέ σούπα με κρέας αρσενικής ινδονησιακής κόμπρας, την οποία και είχε αποκεφαλίσει πάνω στον πάγκο.


Περίπου 20 λεπτά αφότου είχε κόψει το κεφάλι, ο μάγειρας πήγε να καθαρίσει τον πάγκο και να το πετάξει στα σκουπίδια και τότε το αποκεφαλισμένο φίδι τον δάγκωσε!

Το δηλητήριο της κόμπρας διοχετεύτηκε στο κορμί του Φαν, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην κουζίνα, πριν προλάβουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να του χορηγηθεί το σχετικό αντίδοτο…

«Ακούσαμε ουρλιαχτά από την κουζίνα και τρέξαμε να δούμε τι συμβαίνει. 
 

Ο μάγειρας έφτιαχνε ένα σπέσιαλ δείπνο για τα γενέθλια της γυναίκας μου… Δυστυχώς, πέθανε πριν φτάσει το ασθενοφόρο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, κάνοντας λόγο για «φρικτό περιστατικό», ενώ ειδικοί επισημαίνουν πως το ατύχημα συμβαίνει πολύ σπάνια, αλλά δεν είναι απίθανο!
------------------------
Πηγή: star.gr
------------------------