Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Σχόλια και Απάντηση για το δημοσίευμα μας "ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ".......

Από το χθεσινό μας δημοσίευμα ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ......... φαίνεται ότι ενοχλήθηκαν σφόδρα οι παρούσες Δημοτικές αρχές και για μια ακόμα φορά επιτέθηκαν στην σελίδα μας και προσωπικά σε εμένα, ελπίζοντας ότι με συκοφαντία και χαρακτηρισμούς θα αποποιηθούν τις όποιες ευθύνες υπάρχουν.

Παραθέτω αυτούσια την σχετική δημοσίευση και είναι στην κρίση των αναγνωστών και ανγνωστριών η ερμηνεία και ανταπάντηση


Μιχάλης Πρωτοψάλτης Τόσο ηλίθιοι; Μα τόσο ηλίθιοι;
Νομίζεις ότι είναι οι Κυθήριοι κ. Αντώνη;
Λυπάμαι για το επίπεδό σου, κάθεσαι στην Αθήνα και έχεις γίνει ο μέγας κριτής! Ένας κιτρινιστής λασπολόγος, που μηδενίζει τα πάντα! Υπάρχουν άνθρωποι πιστοί στο καθήκον που εργάζονται ακόμη 15 ώρες την ημέρα για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, υπό αντίξοες συνθήκες!
Ναι υπάρχει πρόβλημα στην αποκομιδή των σκουπιδιών σε κάποιες περιοχές, διερωτήθηκες γιατί; Ο ρεπόρτερ σου έστειλε φωτογραφίες με γεμάτους κάδους, μπορώ τώρα να κάνω μια βόλτα στο νησί και να σου στείλω φωτογραφίες με εκατοντάδες κενούς κάδους!
Παίζετε πολύ άσχημο παιχνίδι εις βάρος του τόπου, θα αντισταθούμε δεν θα σας επιτρέψουμε να τον καταστρέψετε!
Δεν θα σου κάνουμε την χάρη θα μείνουμε εδώ δεν πρόκειται να φύγουμε!
Για πες μας τι έχεις κάνει εσύ για τον τόπο;
Εκτός βέβαια από λασπολογία και την κατασυκοφάντηση που ανέλαβες εργολαβικά, είς βάρος μας τώρα τελευταία!


Stratos Charchalakis 7,5 έτη διοίκησης κ. Πρωτοψάλτη κ δεν αξιωθήκατε να ανανεώσετε το στόλο των απορριμματοφόρων με αποτέλεσμα ο Δήμος μας να είναι εκ των ελαχίστων που χρησιμοποιούν ακόμη κυλίνδρους... δεν προσλάβατε τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ ώστε να βγάλετε περισσότερα συνεργεία στο δρόμο... δεν σκεφτήκατε καν το παράδειγμα του Δήμου Πειραιά για να πάρετε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ οχήματα με leasing... και τώρα υπερασπίζεστε το δικαίωμα των κάδων να είναι γεμάτοι... συγχαρητήρια... πετύχατε ... τουλάχιστον κάνετε λίγη αυτοκριτική ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ο κόσμος θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από το απαράδεκτο παραπάνω σχόλιο σας... ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ...


Antonis Labrinides Κατ' αρχάς στην Αθήνα κάθομαι όχι γιατί το θέλω εγώ αλλά γιατί είμαι αναγκασμένος να κάθομαι και καθηλωμένος από την ασθένεια.
Οπωσδήποτε λαχταρώ να βρεθώ εκεί αλλά δυστυχώς οι ιατρικές ευκολίες του νησιού στην δική μου περίπτωση είναι ανύπαρκτες προς το παρόν και το μόνο που εύχομαι είναι κάποτε να υπάρξουν ώστε να μπορέσω και εγώ να επιστρέψω και να περάσω τα τελευταία μου χρόνια στο νησί.
Τώρα όσο αφορά την διάκριση μεταξύ ρεπορτάζ με αληθινές εικόνες τα οποία εσείς ονομάζεται "λασπολογία" και της αλήθειας που βλέπουν όλοι οι κάτοικοι με τα μάτια τους αυτό αφήνεται να κριθεί από τους ίδιους τους κατοίκους.
Εάν η θεωρείται η παρουσίαση των γεγονότων σαν συκοφάντηση, τότε ναι θα είμαι συκοφάντης και για εσάς που παραλείψατε τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για καθένα που θα εξακολουθήσει να ακολουθεί τον δικό σας δρόμο και τις δικές σας παλαιολιθικές μεθόδους και τρόπους.
Οποτεδήποτε γράφεται κάτι που αντανακλά την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ σας σε όλους τους τομείς αποτελεί για σας κόκκινο πανί και αντί να κοιτάξετε να το διορθώσετε και να δώσετε μια ανάσα στους κατοίκους το μόνο που κάνετε είναι να βρίσκεται λόγο να επιτίθεστε σε εμένα προσπαθώντας έτσι να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις και να απαλλαγείτε από όποιες ευθύνες έναντι του Κυθηραϊκού λαού.
Όλα τα δημοσιεύματα μου προέρχονται από παράπονα πολιτών που βλέπουν την τουριστική περίοδο να ευτελίζεται και ακούν τα παράπονα των επισκεπτών τους που διατείνονται ότι είναι η τελευταία φορά που πατάνε τα Κύθηρα.
Και εσείς προσκολλημένοι στα άρμα του πουθενά βλέπετε Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες να σας απειλούν και σαν νέοι Δον-Κιχώτες πολεμάτε τους φανταστικούς μύλους, που στην προκειμένη περίπτωση νομίζετε ότι είμαι εγώ....
Κάνετε όμως τρομερό λάθος γιατί οι φανταστικοί μύλοι είναι τα σκουπίδια, το νερό, οι δρόμοι, οι παραλίες και το βασικότερο είναι η πλήρης άγνοια και η παντελής αναποφασιστικότητα τα τελευταία 8 χρόνια.