Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Το υπέροχο βράδυ της Πέμπτης 21 αυγούστου στην κεντρική πλατεία της Νεάπολης

" Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ " αποχαιρέτησε το καλοκαίρι 2014 με μιά τέλεια μουσικοχορευτική βραδιά !!!!.
Ο κόσμος διασκέδασε και χόρεψε μέχρι αργά με την πολύ καλή ορχήστρα του Παναγιώτη Παυλάκη με έντεχνο,λαικό, και νησιώτικο πρόγραμμα.




Ο πρόεδρος του συλλόγου Μηνάς Παπούλης καλοσώρισε τους παρευρισκόμενους και τους επισκέπτες των Βατίκων και ευχήθηκε καλή διασκέδαση σε όλους.

Αναφέρθηκε και συνεχάρη τους Διοργανωτές της 1ης μεγάλης γιορτής του ¨ΒΑΤΙΚΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ" που έλαβε χώρα στον ίδιο τόπο το διήμερο 19 και 20 Αυγούστου και το γλέντι άρχισε με πολύ κέφι και παλμό !!!!.

Στη συνέχεια η γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου παρουσίασε την ορχήστρα και ιδιαίτερα το ΡΑΔΙΟ ADELIN 107,3 FM που ήταν χορηγός επικοινωνίας καλύπτοντας την εκδήλωση.




Στη συνέχεια μαθητές του Λυκείου απο το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου, χόρεψαν πανω σε χορογραφία του "ΖΟΡΜΠΑ" όπως παρουσιάστηκε στην εκδήλωση του χορευτικού τμήματος την παραμονής του Αγίου Πνεύματος στην πλατεία Νεάπολης,

Ο χορός αφιερώθηκε στην δασκάλα τους του χορού κ.Μάρθα Τραγά η οποία αστάθμητοι παράγοντες δεν της επέτρεψαν να παρευρεθεί στην εκδήλωση...
Τα παιδιά του Λυκείου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό χορεύοντας ασταμάτητα κλέβοντας της εντυπώσεις του κοινού που τα χειροκροτούσε με θαυμασμό!!!




Πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ.Μηνά Παπούλη και στο ΔΣ για την καταπληκτική βραδιά !!!
---------------------------------------
Πηγή: AdelinFM-Τάκης Πολίτης
----------------------------------------