Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΑΣΤΙΚΟΝ - 'NOIR ZEST"

Ένα αριστοκρατικό κομψό συγκρότημα που συνδυάζει καλά γνωστές μπαλάντες, τζαζ στάνταρ, ποπ και χορευτικά τραγούδια, όπως όλα που εκτελούνται σε ένα ενιαίο και πολύ οικείο ύφος. Τα περισσότερα από τα τραγούδια είναι διασκευές από αγαπημένες μελωδίες, οι δύο μουσικοί έχουν στόχο να φέρουν την ιδιαίτερη πινελιά της μουσικής τέχνης στην εργασία, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Οι ερμηνευτές Μαρία Μανουσάκης και ο Πέτρος Κλαμπάνης είναι μουσικοί με διεθνή αναγνώριση. Η Μαρία είναι μία βιολίστρια που έχει εμφανιστεί σε σημαντικά μέρη και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Για να αναφέρουμε μερικά, κλήθηκε να εκτελέσει βασιλικό γαμο στο Κατάρ το Μάιο του 2006, τους Μεσογειακους Αγώνες στην Ιταλία Ιούνιο του 2009,στο Μέγαρο Μουσικής Περθ στην Αυστραλία Μάρτιο του 2008, στο Lincoln Center Jazz NYC και πολλά άλλα.

Πέτρος Κλαμπάνης είναι ένα πολυ-ταλαντούχος και multi-instrumentalist μουσικός, παίζει μπάσο, κιθάρα, πιάνο και vocalizing. Είναι γεννημένος στην Ζάκυνθο ήτοι επτανήσιος. Είναι γνωστός στην Ευρώπη και σε δύο Πολιτείες όπου έχει κερδίσει την αναγνώριση για την εργασία του με τα δικά του έργα και ως πλευρό του ανθρώπου σε πολλούς διάσημους μουσικούς Greg Osby: όπως, Gretchen Parlato, Sheila Jordan Μεταξύ άλλων.


Αυτό παρουσιάζετσι ωε ένα πραγματικά δυναμικό στην πράξη δίδυμο. Η απόδοσή τους είναι ηλεκτρισμένη και ισχυρή. Μαζί με τη ζεστασιά, την προσωπικότητα και το στάδιο της εικόνας τους, αυτό το ταιριαστό και όμορφο ζευγάρι αφήνει ικανοποιημένο και τον ποιό απαιτητικό ακροατή.