Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ

Το τελευταίο διάστημα ο τηλεοπτικός αναμεταδότης που τοποθετήθηκε στα Βελανίδια από την προηγούμενη δημοτική αρχή έχει υποστεί σοβαρές ζημιές λόγο της παντελούς έλλειψης συντήρησης την τελευταία τετραετία, οι ζημιές που έχουν προκληθεί μέχρι σήμερα σε μεγαλύτερο βαθμό αποκαθίστανται από εμένα προσωπικά χωρίς καμία χρέωση και σε ελάχιστες περιπτώσεις πληρώνονταν μόνο τα ανταλλακτικά.

Oι οχλήσεις προς τους αρμοδίους όλα αυτά τα χρόνια είναι συνεχής για την σημασία της συντήρησης.

Στην παρούσα φάση η ζημιά δεν προκλήθηκε από την μια στιγμή στην άλλη αλλά έχει ξεκινήσει εδώ και δυο μήνες όπου ζητώ επιμόνως να βρεθεί πίστωση για το ανταλλακτικό γιατί όπως είχα τονίσει θα υπάρξει πρόβλημα γενικότερο, μάταια όμως. 

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθώ με οικιακά μηχανήματα να υποκαταστήσω την λειτουργία επαγγελματικών για να μη μείνει το χωριό χωρίς τηλεόραση. 


Για τα προβλήματα καθώς και για το κόστος επισκευής έχει ενημερωθεί και ο κ. Αντιδήμαρχος και ο πρόεδρος της Τ.Κ κ. Τριπόντικας αλλά και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος ο κ. Σαράντος Καρατζής , επίσης γνώση έχει λάβει και ο σύλλογος Βελανιδωτών όπου σε τηλεφωνική συνομιλία με την πρόεδρο μου είπε ότι είναι διατεθειμένη να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης.
---------------------------------------------------------------------------
Πηγή: velanidia-baladis.blogspot.gr-Χρυσοβαλάντης Καραντζής
---------------------------------------------------------------------------