Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΣΙΓΗΣΕ Ο "ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ" ΣΤΑ ΒΑΤΙΚΑ...



"Με έκπληξη αλλά και λύπη πληροφορήθηκα σήμερα το κλείσιμο του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού <Μουσικός Παλμός>

Θεωρώ ότι είναι μια απώλεια για τον τόπο μας.

Μπορεί να υπήρχαν αδυναμίες στην λειτουργία του,μπορεί να υπήρχαν διαφωνίες για την πολιτική του σταθμού και του ιδιοκτήτη, αλλά ήταν μια ενημέρωση και ένα βήμα για να παρουσιάζει ο κάθε ένας από εμάς ελεύθερα τις απόψεις του.

Και βέβαια από τις εκπομπές του θίχτηκαν και συμφέροντα ..και αυτό δεν άρεσε!!

Θα έπρεπε όλοι μαζί οι Βατικιώτες να είχαν πάρει πάνω τους τα όποια προβλήματα είχε ο σταθμός και όλοι μαζί να βοηθούσαμε στην επίλυση των αυτών των προβλημάτων!!!!

Είναι υποκρισία να κοπτόμαστε όλοι για τα προβλήματα των λαών της υδρογείου, και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τον Φώτη να κρατήσει το σταθμό ανοικτό!!!

Το Βατικιώτικο ραδιόφωνο!!!Θα είμαστε άξιοι της τύχης μας!!!!!"

Ως Δίκτυο Περιβαλλοντικής και Πολιτιστικής Προστασίας της Λακωνίας, στο οποίο συμμετέχουν τόσο η Ομοσπονδία των Βατικιώτικων Συλλόγων στην Αττική όσο και ο βατικιώτικος σύλλογος "ΤΟΥΛΙΠΑ ΓΟΥΛΙΜΗ", συνυπογράφουμε τα όσα λέει η κ. Frosw Salemi.

Υπενθυμίζουμε επίσης την επίθεση που είχε δεχθεί ο ραδιοφωνικός σταθμός των Βατίκων, με πυροβολισμούς και καταστροφή του αναμεταδότη του στην Ελαφόνησο.

Γεγονός που, παρά την αντίδραση που προκάλεσε, με παρέμβαση της ΠΟΕΣΥ, βουλευτών και συλλογικοτήτων του τόπου, αποτέλεσε την αρχή του τέλους.

Χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί ο ένοχος...

Κάποιους "ενοχλούσε" η ελεύθερη αυτή φωνή στα Βάτικα.

Ελπίζουμε να βρεθεί ξανά στις επάλξεις.

Και ο "ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ" και ο ιδιοκτήτης του, ο Φώτης ο Κοντραφούρης.
-------------------------------------------
Δέσποινα Βαγγελόγλου
-------------------------------------------